Weekoverzicht

Weekoverzicht #133

Er kwam een einde aan de sneeuwpret deze week. Helemaal prima wat mij betreft laat het mooie weer maar komen ๐Ÿ˜Š ook ging de avondklok eraf, oh nee toch niet, al maakt me dat helemaal niets uit ga nergens heen in de avond. Wat ik dan wel deed de afgelopen week?

Maandag

Eigenlijk een prima dagje, lekker gewerkt. Door de zeik regen de hele dag niet naar buiten geweest, het was hier โ€“ volgens mij โ€“ niet echt heel glad maar vooral vies, dus aan het einde van de dag maar even gesport. We aten lekker de spinazie stamppot met champignon jus.

Dinsdag

Het zonnetje kwam in de ochtend lekker tevoorschijn dus nu wel een ommetje kunnen maken. De meeste sneeuw was nu echt wel weg al waren er nog wel veel plassen en sommige stukken nog met sneeuw dus het was een beetje slalom lopen maar heerlijk met de zon erbij. Ik kortwiek mijn nagels maar weer eens en de uitgroei van de kunstnagels is nu bijna helemaal tot boven. Het ziet er niet uit haha maar ja, kort houden maar en hopen dat we snel weer naar de nagelsalon mogen. Ik merk nu ook hoe vaak ik mijn nagels stoot en dat doet pijn, had ik met mijn acryl echt nooit geen last van. We eten lekker de kip wraps. Ook komt mijn bestelling van make-up revolution binnen. Ik ga de producten even goed proberen en dan komt er een review. Vooral benieuwd naar de mascara die veel lovende reviews krijgt.

Woensdag

Op naar kantoor, de wekker gaat dus al vroeg vandaag en even na half 8 ben ik op kantoor. We hebben een stagiaire die start vandaag dus samen met de manager regel ik de onboarding. Het finance team is er ook dus even bijgekletst met de mannen ๐Ÿ˜Š. Ik maak de koffiemachine even helemaal goed schoon kan die er ook weer even een tijdje tegen. De laatste maaltijd uit de box deze week is de pasta maaltijd en voor het eten heb ik al gesport, goed bezig!

Donderdag en vrijdag

Eigenlijk niets bijzonders, gewone werkdagen niet al te druk als is het de laatste dagen van onze salarisronde dus ik krijg nog wel wat vraagjes, ik interview een aantal kandidaten, op donderdag sport ik nog een keer en op vrijdag sluit ik lekker vroeg af. Lekker weekend vieren (niet dat er wat op de planning staat maar niet werken is fijn haha).

Weekend

Omdat het zulk mooi weer beloofd te worden sta ik lekker vroeg op zaterdag. Ik scheur even langs de markt voor het gebruikelijke recept al wijk ik nu ook uit naar de kraam naast de kaasboer want er staat een dropkraam hmmmm. Ik houd van drop. Ik heb tegenwoordig vaak de suikervrije drop van Klene en die is echt heel lekker maar laat nu zakje vullen met bielzen, manneke pis, halve manen en wat kokindjes. Hmmmm. In de middag ga ik lekker wandelen op de hei. Het mooie weer lokt een hoop volk en ik vind het best druk.

Op zondag sta ik ook weer vroeg op, was het niet van plan maar ben wakker en Skoet doet vervelend. Dus voor 10 uur ben ik al aan de wandel op de hei. Het is op dit tijdstip beduidend rustiger haha, je merkt dat de zon echt al wil en het is echt zalig. Thuis blijf ik bezig en pak direct de stofzuiger en de dweil en daarna schrob ik met de eerste 2 flessen azijn mijn terras en straatje voor. Zal nog wel een keer moeten (wellicht nog wel 2x maar dan is er maar vast een begin gemaakt). Dan ga ik naar mijn ouders want mijn moeder is jarig dus even op de koffie. Thuis nog even lekker op de bank en niets meer doen.

Heerlijk dat lenteweer hebben jullie ook de kriebels gekregen?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Zalig weer inderdaad, vrijdag & zaterdag huizen en appartementen bezocht omdat we (misschien) toch weg willen uit ’s Hertogenbosch. Toch morgen even afwachten of we ook voldoende voor ons appartement hier krijgen maar de prijzen gaan echt helemaal nergens meer over…. Leuk die combi met zwart en dat gele colbert. Leuk dat cadeautje uit de UK is het een shawl? Fijne week weer vandaag wordt het 20!!! graden.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja het is een shawl met bijtjes ๐Ÿ™‚ helemaal leuk voor deze tijd van het jaar. Mijn terras is niet echt heel opgeknapt ondanks de schuurbeurt dus het moet nog wel een paar x ben ik bang. Succes met de huizenjacht, ja de prijzen zijn echt absurd.

   Like

 2. Wat een mooie shawl, leuk cadeau! Ik ben ook helemaal happy met dit weer, gisteren zei ik nog om 17. 00 uur tegen Jeroen dat het pasgeleden al rond die tijd stikdonker was buiten, en nu hartstikke zonnig! Ik hoop dat het zo blijft, maar niks verbaast mij nog rondom dat gekke weer.
  En vlak voordat bekend werd maakte ik een afspraak bij de kapper, dus binnenkort weer een goed model in mijn haar. Het zit nu zo suf…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s