Give-away

Advents Give Away

Hallo allemaal, ik weet dat een aantal van jullie er al op zaten te wachten. Mijn grote give-away van 2020. Pak pen en papier en maak een lijstje van de items waar je graag kans op wilt maken. Stuur me die voor 18 december 2020 toe samen met je naam en adres (annagesgracefully@gmail.com).

Na de 18e gaat alles op de bus en heb je dus hopelijk voor de kerst je kadootje in huis. Veel plezier en ik hoop dat er wat leuks voor je bij zit!

Annete

2 thoughts on “Give-away

  1. Wat een leuke cadeaus geef je weg! Vooral de nepwimpers zijn leuk, al ben ik er nog steeds niet handig in. Dan koop ik ze weer, probeer het een paar keer en vervolgens zien ze er niet meer uit en belanden ze weer in de prullenbak. De toner van Piroche lijkt mij ook een mooi product. En dat palette ziet er heel goed uit.
    Ik doe in principe niet mee omdat ik al zoveel heb maar mochten er weinig mensen reageren (wat ik mij nauwelijks kan voorstellen) dan weet je mij te vinden (zonde om anders weg te gooien)!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s