Weekoverzicht

Weekoverzicht #121

Hallo lieve bloglezers, daar gaan we dan, de laatste maand van het oh, zo rare jaar 2020. Ik weet dat voor veel mensen het niet snel genoeg kan gaan maar ik vermoed dat we ook de eerste maanden van 2021 nog wel even met corona bezig blijven. Maar goed, je leest nu eerst wat ik zoal deed de afgelopen week.

Maandag

Niet een heel spannende dag, gewoon thuis aan het werk. Ik loop een stuk tussen de middag en merk wel dat het kouder begint te worden. Ik drink door de week meestal 1 bakje koffie en dat doe ik dan met Havermelk van Oatly. Baal er enorm van dat bij het openen van het pak het open-trek-lipje afbreekt, zucht. Ik schreef ooit een artikel over verpakkingsirritaties (klik hier) dit is er eentje hoor, dus met een mesje de boel openpoeren ☹. In de avond eten we lekker de spinaziestamppot met champignon jus. Lekker en vegetarisch.

Dinsdag

Mijn buik is een beetje van slag en ik zit vaker op het toilet dan achter mijn bureau haha nee hoor het valt mee maar wel elke keer als ik wat eet gaat het rommelen en moet ik naar het toilet. Hmmm klein buikgriepje wellicht? Ik doe wel netjes mijn work-out aan het einde van de dag en we eten de gyrosschotel, die houd ik keurig binnen.

Woensdag

Vandaag ga ik even tussendoor een boodschapje doen en besluit weer eens naar de Lidl te rijden, ben ik al heel lang niet meer geweest dus even wat dingen inslaan die ik altijd daar haal (toiletpapier, keukenrollen, afbakbroodjes, dat soort boodschapjes). Ik haal ook voor het wandelen mijn handschoenen tevoorschijn merkte toch dat ik het wat frisje begon te vinden en zo loopt het toch wat fijner dan steeds met je handen in de zakken van je jas.

Donderdag

Ik bereid wat zaken voor voor volgende week. Ik moet maandag even naar kantoor want we hebben een medewerkster voor het laatst dus die moet spullen inleveren en op dinsdag 2 nieuwe starters dus voor hen alvast wat dingen klaar zetten. Ook hebben we weer een groep starters van de 3rd party die we hebben overgenomen maar de meeste zitten in Duitsland dus ik plan vast wat introductie gesprekjes in voor volgende week. Mijn agenda voor volgende week zit daardoor wel gelijk hartstikke vol.

Vrijdag

Rare dag. Tijdens de team vergadering van half 10 klapt het internet eruit. Ik denk eerst nog dat het de computer is dus die start ik opnieuw op. Dan de modem resetten maar er gebeurd niets. Op de site van Ziggo lees ik dat er een storing is en dat ze proberen hem voor 4 uur!!!! Op te lossen. Pfff dan ga ik dus maar de kerstboom opzetten haha die moest eigenlijk wachten tot volgende week maar zonder internet kun je dus gewoon niet werken. Na de lunch doet de computer het weer maar even later klapt het er weer uit. Ik ben er klaar mee en vandaag sluit ik vroeg af want ik krijg de kapper op bezoek. Hoognodig want ik had me een flinke uitgroei en de punten zijn superdroog ook dus even een stuk eraf. Lekker zit ik er voor de feestmaand alvast netjes bij 😊

Daar komt geen 5G straling doorheen haha

Weekend

In de het weekend ga ik naar de kaasboer die zowaar weet dat ik er vorige week niet was. Toch knap dat je opvalt tussen de duizenden klanten die ze krijgen in een week J. Maar er is dus weer kaas in huis en ik haal een bosje bloemen. Ik wandel op de hei en de koeien staan weer op het pad waar ik langs moet dus ik dwars over de heide haha maar er zitten weer een paar duizend stappen op dus helemaal goed. Verder doe ik het huishouden en lees ik lekker verder in Spiegelman van Lars Kepler. Spannend joh!

Hoe was jouw week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Je haar zit weer mooi! Hier van vrijdagavond tot zondagochtend geen internet (ook Ziggo). Gewandeld naar Amsterdam geweest, niet gewinkeld hoor maar boodschappen voor m’n moeder en haar kerstboom neergezet. Terug naar ’s Hertogenbosch bizar druk op de weg en file….Is dat lekker op cappucino die havermelk? Ooit eens notenmelk geprobeerd maar dat was vies. Fijne week en doe rustig aan!

  Geliked door 1 persoon

 2. De tijd vliegt voor bij. Maandag sporten, Dinsdagmorgen vroeg naar Intratuin en Leen Bakker met Danielle. Woensdag een paar uur gewandeld met Hans. Donderdag 2 collega’s op de koffie en te lunchen gehad.Vrijdag ook naar de kapper geweest mijn haar laten knippen en kleuren.Zaterdag kwam Nina logeren en hebben zitten naaien en ’s avonds een Kerst film gekeken van Dolly Parten. Dus mijn week was vol ,ondanks dat wij niet meer werken. Jij bent ook lekker bezig met wandelen tussen de koeien.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja het was weer spannend tussen de koeien haha toen ik ging lopen gingen zij ook lopen dus ik ben de hei maar weer dwars overgestoken. Ik sport ook nog steeds netjes 4x per week en dan een wandeling tussen de middag en een groter rondje in het weekend. Gezellig dat Nina er was!

   Like

 3. Met die pet op lijk je enorm op een actrice en ik kan natuurlijk niet op haar naam komen… Best fijn zo een thuiskapper, laatst gooide een meisje zo een klein briefje door de bus maar ik twijfel nog om haar een keer te bellen. Ik wil ook highlights of zo in mijn haar en bij de “gewone” kapper is dat zo duur vind ik… Ovomaltine, volgens mij heette het toch vroeger Ovolmaltine of zoiets, heb ik ook wel eens gedronken. Zat extra ijzer in staat mij bij.
  Gisteren hadden we voor het gemak een broodje shoarma gehaald (zonder saus, die moet je schijnbaar apart bestellen) maar het smaakte mij niet. Bij veel afhaaldingen lijkt het wel dat als je het thuis eet het minder smaakt. De laatste tijd eet ik toch al heel weinig, ik krijg warm eten nauwelijks naar binnen… ik moet mij eens wegen.
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s