Prai

Prai Hals & Decolleté crème

In de unboxing van de Oktober box van LookFantastic (klik hier) zag je hem voorbij komen. Het mooie paarse potje met een hals en decolleté crème. Ik gaf aan het een ‘overbodig’ product te vinden omdat ik mijn crèmes en serums ook altijd uitsmeer over de hals en decolleté. Toch heb ik mijn mening wat bij moeten stellen.

Prai Ageless throat & decolletage creme

Wat een heerlijkheid namelijk en jammer dat het een luxe sample is en geen fullsize pot. Natuurlijk kun je discussiëren of dit een product is wat je echt nodig hebt. Mijn antwoordt daarop blijft vooralsnog ongewijzigd en nee, je hebt het dus niet nodig. Maar lord wat een lekkere crème is dit. Ik heb best lang met het potje kunnen doen dus een goede mening kunnen vormen. Of het op de lange termijn ook echt resultaat gaat geven daar was het niet voldoende voor helaas.

Over de crème:

Onthul een jeugdige huid met de PRAI AGELESS Throat & Décolletage Crème; een lichtgewicht formule die is ontworpen om de ouder wordende huid te bereiken. Werkend aan de keel en decolleté, beide vatbaar voor verzakking van de huid, tracht de crème een zichtbaar steviger uiterlijk te krijgen.

Verrijkt met een krachtige mix van extracten van moerbeiboom, steenbreek en druivenpitolie, vermindert de formule ouderdomsvlekken en andere vormen van verkleuring. De bestverkopende behandeling omvat Sepilift DPHP ™, dat de elasticiteit van de huid in nood herstelt, evenals het collageen van de huid.

Afgewerkt met een combinatie van PRAI-olie, Shea Butter en hyaluronzuur, geeft de crème vocht af aan de huid, blijft het haar soepel en wordt de keel en het decolleté jong en stralend.

Prai Ageless Throat & decolletage creme

Over het merk Prai:

PRAI Beauty weet dat je er op elke leeftijd fantastisch wilt uitzien en voelen, en we helpen je het te doen! Onze luxe anti-verouderingsproducten zijn effectief, betaalbaar en gemaakt in de VS. Sluit je aan bij de miljoenen vrouwen die van PRAI Beauty een van ’s werelds snelst groeiende huidverzorgingsbedrijven hebben gemaakt, waarbij liefdadigheid in elke verkoop is ingebouwd.

Gecertificeerde met het Leaping Bunny-logo, PRAI besteedt een deel van elke verkoop aan het helpen van dieren in nood via onze PRAI for Paws-campagne. PRAI Beauty heeft crèmes en serums om lijnen, rimpels, gebrek aan uitstraling en uitdroging aan te pakken, en de echte helden van het assortiment zijn de nek- en decolleté behandelingen.

Hals en decolleté crème

Mijn mening:

Deze crème geeft na het aanbrengen een heerlijke verkoeling en daarom vind ik hem zo fijn. Voor dames in mijn leeftijdsklasse die de hormonale (lees opvliegers) schommelingen hebben, herkennen vaak wel het warme gevoel dat met name rond je hals en decolleté zit 😊. Hij ruikt zalig en smeert lekker uit. Hij is dun van textuur maar toch heel zuinig in gebruik.

Nee geen musthave deze crème maar als je ‘verkoeling’ zoekt een aanrader. Ook als je veel last hebt van rimpels of pigmentatie bij je decolleté zou ik deze crème zeker een kans geven. Zalig spul en ik heb het potje met heel veel plezier leeg gemaakt.

Een fullsize pot kost EUR 28,95 en is te koop via LookFantastic.

Zou jij een apart product gebruiken voor specifieke delen van je gezicht/lichaam?

Annette

 

11 thoughts on “Prai

  1. Ik gebruik deze ook sinds korte tijd ook (en mijn moeder ook) omdat ik er heel veel goede reviews over had gelezen. Hij is inderdaad heel erg fijn. Of het ook echt werkt weet ik nog niet, daar gebruik ik hem te kort voor. Maar het is in ieder geval lekker spul en deze pot is goedkoper dan mijn serum en/of gezichtscreme die ik voorheen ook uitsmeerde in mijn hals en decollete, dus ik ben voor!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s