Concealers

Revolution Concealer + Highlighter

Als je wel eens YouTube video’s kijkt van beauty vloggers dan heb je de hype wellicht meegekregen? Er ging een ware buzz rond want Revolution London was met DE concealer der concealers uitgekomen. “Cheap as Chips” zoals de Engelsen zeggen dus ik besloot er 2 te bestellen en omdat ik toch zo lekker bezig was klikte ik er een highlighter in Rose Gold bij.

Revolution Conceal & Define
Ik besloot om twee kleuren te bestellen want online is dat toch altijd wat lastig. De concealer is overigens verkrijgbaar in 20 tinten dus super dat er voor alle huidskleuren wel een passende is. Ik kocht C8 en C9. C8 is een tikje aan de donkere kant maar ik denk dat als ik weer wat kleur krijg in mijn gezicht goed te doen en op dit moment gebruik ik de kleur C9, die een tikje lichter is.

Over de concealer:

Deze concealer heeft een lichtgewicht formule en verbergt al je imperfecties, donkere kringen en andere oneffenheden op de huid, geeft je huid een matte finish en kruipt niet in fijne lijntjes en poriën.
Deze concealer is intens gepigmenteerd, is longwearing en kan ook gebruikt worden om met te contouren en definitie aan je gezicht toe te voegen.

Hoe te gebruiken:

Met de applicator (die overigens best groot is) breng ik een klein beetje aan onder mijn ogen. Vervolgens tap ik het met mijn vingers in maar je kunt natuurlijk ook een kwast of sponsje gebruiken. Zelf geef ik bij concealer de voorkeur aan mijn vingers omdat hij dan door je lichaamswarmte mooi versmelt in de huid. Ik poeder hem wel een klein beetje af met en setting powder.

Wat een top product. Ik moet meegaan in de hype voor EUR 4,95 heb je gewoon een dijk van een concealer te pakken en voor ons wat oudere meisjes is het feit dat hij EN super dekkend is EN niet in de lijntjes kruipt een groot voordeel. Echt een aanrader.

Hieronder de foto’s van 1. Mijn blote billen gezicht in de vroege ochtend  2. Foundation aangebracht. 3. De concealer aangebracht en 4. Full face make up.


De highlighter in Rose Gold is ook een nieuwe favoriet. Mijn huidige dagelijkse highlighter was ook van Revolution en heeft een behoorlijk Pan (oftewel bijna op – bodem geraakt). Deze met roze golden ondertoon is echt waanzinnig mooi en ook deze is slechts EUR 5,59 wat toch geen geld is voor een product met ook nog eens een behoorlijke inhoud. Hij is verkrijgbaar in 3 tinten, Rose Gold dus, een echt Golden (goudgeel) en een Silver (meer witte) variant.

Revolution Rose Gold Highlighter
Blij met mijn budget aankoopjes. Je kunt de concealers ook in Nederland krijgen bij o.a. de Boozyshop zag ik. Ik kocht deze producten bij TamBeauty.com het komt dus uit de UK maar was er met een paar dagen en je kunt gewoon met PayPal betalen.

Revolution is ook nog eens Cruelty free en Vegan. Iedereen blij dus.
Annette

 

18 thoughts on “Concealers

  1. Ik heb hem ook gekocht maar een ander nummer. Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar dat zou kunnen komen omdat mijn huid of droger is, of mijn huid is meer craquelé en slapper dan die van jou.(ik ben natuurlijk wat jaartjes ouder…) Je ziet hem juist wel bij mij te goed zitten in de lijntjes. Maar ik denk dat ik de oplossing daarvoor gevonden heb en dan ziet ie er weer prachtig uit. Wellicht binnenkort een artikel erover 😉

    Geliked door 1 persoon

    • Wellicht omdat ik nu ook een gel-serum gebruik van Vichy voor onder mijn ogen dat hij bij mij niet ‘droog’ is. Hij dekt ik ieder geval lekker en dat vind ik al heel wat, al krijg ik die kringen van mij er niet helemaal onder hahaha daar helpt alleen een half jaartje op een tropisch eiland tegen.

      Like

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Revolution Make-up | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s