Weekoverzicht

Weekoverzicht #86

De komende weken geloof ik dat deze overzichten best relatief saai zullen zijn maar ik maak er wat van dames (en heren). Het is de tweede volle week waarin we met zijn allen (naar ik hoop) thuis zaten in verband met Covid-19.

Gewerkt

Gewoon weer vanuit huis dus. Het was enorm druk, zoals jullie wellicht weten ben ik voor meerdere landen verantwoordelijk als HRM voor onze winkels en ik was dan ook druk in overleg om uit te vogelen welke oveheidsmaatregelen in welke landen gelden. Ik ben er denk ik uit, pfff, maar het gaat nog wel de nodige moeite kosten om dit ook allemaal op papier te krijgen en bij de medewerkers. Ik hoef me dus nog zeker niet te vervelen. Maandag begon ik met de grootste mok die ik kon vind. Was er wel aan toe en Donderdag was ik er eerlijk gezegd even helemaal klaar mee. Vrijdag hadden we sweatpants day en dat zorgde weer voor veel hilariteit tijdens het video-bellen (mensen op stoelen om hun broek te laten zien, stemmen wie de ‘beste’had) alom lekker gelachen.

Gegeten

We hadden een fijne Hello Fresh box deze week. Ik begon de week met de Kipfilet met zoet-kruidige groentenstoof. Ik was even bang dat het te zoet zou worden (rook erg veel kaneel) maar het viel goed mee en vond het erg lekker. Op dinsdag aten we de Conchiglie met brocolli en spek, deze hebben we al eerder gehad en valt ook altijd goed in de smaak en op woensdag dan de Enchillada’s met kipgehakt, ook weer lekker gegeten

Outfitje

Ik had van de week ook mijn nieuwe Nikkie broek aan die ik vorige week online had gekocht en heb deze gecombineerd met het ‘gouden’ bomberjackje dat ik online bij The Musthaves heb gekocht, ik had een mooie kortingsbon dus kon het jasje tegen een leuk prijsje scoren. Ondanks dat ik thuis zit maak ik me toch elke dag netjes op en kleed me leuk aan. Voor mij helpt dat om de moed er een beetje in te houden.

WO 86 (12)

Pasen

Binnenkort is het natuurlijk Pasen en ik kocht dus 40 leuke kaarten om deze van de week allemaal te schrijven en komend weekend op de post te doen voor alle collega’s hopelijk met af en toe een klein gebaar kunnen we de moed erin houden. De online business draait gelukkig goed verder dus dat is wel fijn.

Weekend

Skoet vind het allemaal wel best en die geniet met haar oude lijf vooral van de zon en van heel veel slapen. Toch iemand die het allemaal niets kan schelen. De blauwe druifjes stonden er mooi bij in de tuin en alles begint weer een beetje in de bloei te komen. Ik ben op zaterdag naar de markt gelopen (jawel 5km heen en terug) heb kaas gehaald, een brood en bloemen. Verder probeer ik in het weekend de supermarkt te vermijden en ga ipv in het weekend op een doordeweekse dag. Isabelle maakte nog de brookies (brownie met koek bovenop) maar we vonden het niet zo geslaagd en smakelijk, volgende keer gewoon maar weer alleen brownie).

perfecte resten

Bron foto: bol.com

Boekentip:

Tot slot nog een boekentip van mij. Ik las het boek perfecte resten van Helen Fields. Voor de lezers die van behoorlijk gruwelijke thrillers houden is dit een aanrader hoor.

Perfecte resten van Helen Fields is het eerste deel van deze veelbesproken Schotse thrillerserie over inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach. Voor de fans van M.J. Arlidge, Mo Hayder en Samuel Bjørk.

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh. Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen. Het duurt niet lang tot er nog een vrouw wordt ontvoerd; Callanach begint een race tegen de klok om het slachtoffer te vinden voordat het te laat is. Maar het daadwerkelijke lot van de ontvoerde vrouwen is gruwelijker dan Luc ooit had kunnen vermoeden…

Echt heel goed, puntje van je stoel tijdens het lezen. Je kunt het boek via deze link kopen:

Klik hier

Dit is een affiliate link maar daar merken jullie niets van J ik krijg een klein percentage als je het boek via deze link koopt.

Geniet ondanks het binnen zitten van je week. Ik hoop dat het goed met jullie blijft gaan dus blijf gezond allemaal!

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Het is allemaal wat de Corona virus. Het sociale leven ligt plat en het is niet anders.
  Wij de afgelopen week 2x naar de camping geweest en Hans heeft ook je vader nog geholpen met de partytent op te zetten. Onze caravan en tuin is zomer klaar en mogen gelukkig tot nu toe nog de camping op.Veel gefietst , want moeten toch in beweging blijven. In huis lekker gelezen, haken en een legpuzzel aan het maken. Kom ook niet veel in in de winkels al hoe wel ze nu echt maatregelen hebben genomen. Thuis ook lekker van de tuin genieten en alles komt mooi uit. Succes met het thuis werken en dat het ook kan.

  Geliked door 1 persoon

  • Fijn dat je nog naar de camping kunt, begreep dat ze het in Friesland helemaal hebben platgegooid voor de komende 2 maanden mag geen toerist meer komen. Hopelijk wordt het snel ook een pietsie warmer kunnen we buiten wat meer genieten (in de tuin bedoel ik dan!)

   Like

 2. Wat zie je er leuk uit met die broek en dat bomberjack! Hier ook elke dag (een beetje) opmaken en “gewoon” aankleden dat helpt toch een beetje. Voor het eerst buiten rond het meertje gelopen (1,7 km). Zou fysio moeten maar kan helaas nu niet dus maar kijken of iemand online wat oefeningen kan opsturen. We houden de moed er maar in gelukkig schijnt de zon en fluiten de vogels ’s morgens. Onze kat ligt ook heerlijk in de zon en als er maar eten staat is het leven ok. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Opmaken en aankleden helpt wel vind ik. Al ben ik sowieso niet iemand die in joggingpak rond loopt de hele dag, voel me daar niet prettig bij. Ik ga ook weer proberen wat meer te lopen want vorige week was het er behoorlijk bij ingeschoten. Straks eerst maar wat boodschappen proberen te scoren 😉 Fijne week.

   Like

 3. Lijkt mij zeker grappig met dat video bellen, ik vind altijd dat ook je hoofd er altijd zo raar uitziet op Skype etc. Laatst met opa gedaan (hij ziet niks meer, wij zien hem dan wel) en toen probeerde ik ook in beeld te komen, samen met Jeroen. 1- Ik besefte pas later dat ik helemaal niet in beeld hoefde want opa ziet niks (haha) en 2- mijn hoofd kwam overdwars aan de zijkant in beeld, hahaha! Geen gezicht!
  Heerlijk, dat boek, kan mij niet gruwelijk genoeg zijn. (Moet het natuurlijk niet echt gebeurd zijn). Gisteren wilde ik een ander boek van de bieb downloaden, stond er eerst dat de bibliotheek gesloten was. Oké, dat begrijp ik. Maar toen werkte hun website ook niet meer. Later op de dag weer wel, maar waren alle boeken van mijn boekenplank! Gelukkig had ik ze allemaal gelezen en heb ik nog “back-up” boeken. Maar wel weer slordig van onze bieb.
  Die broek staat je leuk met dat jasje, goede combi!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s