Cult Beauty

Cult Beauty Bestelling

Net voordat ik met vakantie ging deed ik een bestelling bij het Engelse Cult Beauty, naast de producten die ik kocht, kreeg ik ook een enorme goodybag met een waarde van 140 pond met daarin weer genoeg materiaal om voorlopig de Sample Saturday te kunnen vullen 🙂

Kijk snel mee wat ik allemaal kocht en de producten van de goodybag. Als je ergens heel nieuwsgierig naar bent laat het me dan weten in de comments dan kijk ik of ik die eerder kan reviewen voor je!

Annette

*Producten zelf gekocht*

10 thoughts on “Cult Beauty

  1. Ook benieuwd naar die producten van Charlotte Tilbury! Wat een enorme goodiebag, geweldig! Ik heb ook de rubber masks van Skyn Iceland en die zijn lekker. Wel heel apart, je moet het vrij dik opbrengen en het wordt dan echt een soort rubber. Eraf halen gaat makkelijk. Er zit best veel in, misschien handig om hem direct met je dochter te gebruiken. (of ook helemaal in je hals opbrengen) Ik had een keer de helft bewaard voor een andere keer, maar dat werkte niet. Het wordt dan hard in het doosje.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Ouai | Ann Ages Gracefully

  7. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s