Sample Saturday

Beauty Bakerie – Setting powder

Er komt geen einde aan al die heerlijke samples uit de Cult Beauty goodybag (klik hier). Nou ja, eigenlijk wel want inmiddels heb er een flink aantal opgebruikt. Het waren allemaal Amerikaanse beautymerken die sinds kort aan het assortiment van Cult Beauty waren toegevoegd en dus een ideale manier om ze te leren kennen.

Beauty bakerie setting powder

Welk merk?

Beauty Bakerie, een Amerikaans merk met ook een echt Amerikaans tranen trekkend verhaal haha als ik zo op de site lees, dame die op 16-jarige leeftijd moeder is geworden, haat had aan de wereld, borstkanker overwon en haar eigen bedrijf startte en nu in meer dan 100 landen wordt verkocht. Soort van American dream dus. Haar motto ‘Better not Bitter’ vind je dan ook terug op alle verpakkingen. Wel mooi dat ze niet bij de pakken is neer gaan zitten en haar leven (nu) mooi voor elkaar heeft.

Beauty Bakerie setting powder

Wat is het?

Een setting powder, oftewel een losse poeder die je gebruikt om je make-up te fixeren en ervoor te laten zorgen dat je niet gaat glimmen gedurende de dag.

De verpakking is meer dan schattig, in een pak meel 😊. Dit is een mini maar daar doe je echt maanden mee. Ik heb wel dit kleine potje overgegooid (althans de inhoud natuurlijk) in mijn grotere pot setting powder die leeg was. Het kleine potje leende zich niet zo voor mijn grote poederkwast waar ik de losse poeder mee aanbreng.

Beauty bakerie setting powder

oeps tikje bewogen 😦

Wat vond ik ervan?

Heel fijn, het is een heel fijn poeder zonder glans of glittertjes (dat wil nog wel eens in setting poeders zitten en daar heb ik echt een hekel aan). Het brengt heel makkelijk aan met een grote poederkwast. Ik schud altijd een beetje in de deksel van het potje dep de kwast erin en dan met name mijn T-zone krijgt de volle laag zeg maar haha.

Deze losse poeder is er ook ‘op kleur’ waardoor je hem eventueel ook voor contouren kunt gebruiken. Dat kan ik niet en doe ik dus ook nooit dus aan mij niet besteed maar wellicht voor de fanatiekelingen onder ons een goede tip?

Beauty bakerie setting powder

Waar te koop en wat kost het?

Online dus bij Cult Beauty maar ook op Douglas.nl zie ik dit merk staan, leuk dat je het dus ook bij ons gewoon kunt kopen. Een pot met 14 gram (lijkt heel weinig maar doe je heel lang mee) kost € 27,- wat prima is, je kunt natuurlijk (veel) goedkopere producten krijgen maar deze is fijn en houdt ‘glim en glans’ de hele dag weg bij mij. Pas echt als ik naar bed ga en mijn make-up eraf ga halen zie ik een klein beetje glans rond mijn voorhoofd maar dat mag geen naam hebben. Fijn product in een TE leuke verpakking al gooi je ‘de zak meel’ natuurlijk vrijwel direct weg na aanschaf….

Annette

 

One thought on “Sample Saturday

  1. Ja, dat is inderdaad zo een power vrouw verhaal, dat je alles kan overwinnen als je maar wil… Zeker heel apart product qua idee en verpakking. Het poeder ziet er ook heel fijn uit en dan bedoel ik miniscuul en lichtgewicht. Glitters zijn voor mij ook too much, liever gewoon een goede matterende.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s