Sample Saturday

Malin + Goetz Eye cream

In de Cult goodybag (zie de unboxing hier) zat een klein doosje met een nog kleiner potje oog crème van Malin + Goetz. Van dit Amerikaanse merk vind je al reviews op Ann Ages Gracefully, bijvoorbeeld van dit lekkere masker (klik hier). Onlangs maakte ik ook een fijn lippenbalsem op. Het is wel een high-end merk en dus met een behoorlijk prijskaartje.

Malin + Goetz eye cream

Over het merk:

Het merk Malin + Goetz bestaat nog niet zo gek lang, als ik online een zoektochtje start zie ik dat ze in 2004 zijn begonnen in New York. Sindsdien veroveren ze de wereld met hun producten en proberen ze (beauty) routines te vereenvoudigen. De producten zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige huid en dat is goed nieuws voor de dames (en heren) die daar last van hebben. Ze hebben inmiddels een uitgebreide lijn aan producten en ook fijne geurkaarsen. Dit lees ik online:

Dit moderne en stylish apothekersmerk uit New York staat voor eenvoud. In 2 stappen naar de perfecte huid van top tot teen. Malin + Goetz is ontwikkeld vanuit de filosofie dat reinigen + hydrateren voldoende is voor een perfecte basisverzorging van huid en haar. Vanuit de basis gestart met producten voor de gevoelige huid, hebben ze nu een complete verzorgende cosmeticalijn voor gezicht, lichaam en haar. Elk product is ontwikkeld met betrouwbare natuurlijke ingrediënten en bewezen geavanceerde technologieën om maximaal te presteren, zonder luxe op te offeren. De producten van dit apothekersmerk 3.0 zijn afgestemd op de behoefte van vrouwen én mannen met een moderne lifestyle

Malin + Goetz eye cream

Oog crème

De oog crème komt in een donkerblauw potje met een zogeheten ‘valse’ bodem hahaha daar baal ik dan wel weer van, want het is al geen grote sample die ik ontvang en om dan ook nog eens te ontdekken dat de bodem halverwege de pot omhoog komt voel ik me toch een beetje bedonderd. Nee hoor, op zich staat het aantal ml gewoon op de verpakking en die is net als met andere oog crèmes in een 15ml. Ik weet niet of alleen deze sample die bodem heeft of dat het bij de fullsize ook zo is?

Ik mag natuurlijk niet mopperen want ik heb deze sample gekregen bij mijn bestelling en al met al door de gel-achtige formule heb ik een goede week met het potje kunnen doen.

Malin + Goetz eye cream

Beschrijving:

De Revitalizing Eye Cream van (Malin + Goetz) is hun ultieme oogcrème voor totale oogrevitalisering. Deze multi-benefit oog-treatment is intensief voedend, maar voelt ongelooflijk licht en luxueus aan. De Revitalizing Eye Cream van (Malin + Goetz) werkt krachtig aan een verbeterde uitstraling van alle belangrijke ‘oogzaken’, zoals fijne lijntjes, rimpels, puffiness en donkere kringen met een geavanceerde mix van verstevigende peptiden en huidvernieuwende marine algen-extract. Versterkt de huid en helpt de huid rond de ogen te beschermen, zodat deze helder, glad en soepel blijft.

Mijn mening:

Heel fijn, wat ik al schreef hij is gel-achtig waardoor hij heel ‘licht’ aanvoelt maar toch een goede werking heeft. Je hebt weinig nodig, klopt het in rondom de ogen en je dunne huid voelt goed verzorgd aan, ik heb wat ‘crackles’ onder mijn ogen (leeftijd 😊) en die vallen door deze oog crème minder op. Donkere kringen kun je met geen enkele oog crème weg smeren daar heb je toch echt een concealer voor nodig. Ik snap niet dat sommige bedrijven dit blijven claimen want dat zit gewoon onder je huid en dat lukt echt niet, sommige mensen hebben daar ook meer aanleg voor dan anderen. De vochtwallen zijn wel goed te behandelen met een oog crème.

Malin + Goetz eye cream

Prijs

Dan de prijs die is meer dan pittig met € 78,- en daarom zou ik hem niet kopen. Ik vind dat erg veel geld voor een oog crème, voor een goed serum zou ik een dergelijk bedrag wel betalen maar voor alleen de delicate huid onder mijn ogen vind ik dit ‘te duur’. Je kunt het merk Malin + Goetz onder ander kopen bij Cosmania en online dus bij Cult Beauty. Erg mooi product en fijn merk maar helaas niet voor de mensen met een kleine(re) portemonnee.

Heb jij een tip voor een fijne oog crème?

Annette

 

 

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik weet niet of een fullsize verpakking ook een valse bodem heeft maar het blijft, ondanks wat er op staat qua inhoud, toch heel flauw dat ze dat doen. Dan zie je bij de parfumerie een knoepert van een pot die maar half gevuld is.
    Het is inderdaad flink aan de prijs… momenteel heb ik een oogcrème van Alissi Bronte en die is ook fijn, maar als ik nadenk wat ik de beste oogcrème ooit vond… Ik heb geen idee eigenlijk. Als het maar niet prikt dan ben ik al een blij mens! 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s