Plog

Weekoverzicht #60

Het was mijn eerste volle werkweek na de vakantie en het viel me niet mee, haha ik heb 3x gevlogen deze week dus tegen donderdag was ik gesloopt. Maar goed, soms is het niet anders dus kijk even mee hoe mijn week was.

plog 61.jpg

Gedragen

Op zondag had ik lekker mijn huispak aan, haartjes gekleurd want dat was hoognodig na de vakantie heel grijs en opgelicht/uitgedroogd haar. De foto van maandag heb ik denk ik per ongeluk weg gegooid maar goed, mag de pret niet drukken. Vrijdag mijn mooie nieuwe satijnen blouse van Zara met de legging van de Zara die ik vorig jaar kocht.

Easyjet

Werkbezoek UK

Op dinsdagochtend vloog ik naar de UK voor een tweedaagse met mijn team. We hebben sinds kort ook een collega in Polen dus met haar een eerste kennismaking. Het was weer goed om even bij elkaar te zitten veel besproken, veel projecten die eraan komen. S’avonds lekker in een mooie pub/cottage gegeten en uiteraard een ontbijtje met marmite 🙂

Herfstig

Op de markt kocht ik een mooi herfstachtig boeket met witte gerbera’s, van die oranje kangoeroe pootjes (geen idee hoe ze heten) en gele bloemetjes. Staat heel leuk. In de tuin vond ik mooie grote paddenstoel. De vogels ook van de volgende dag vond ik hem aangevreten op het terras.

Testen

Skoet mag kattenbrokken van Perfect fit testen en kreeg ik ook een aantal zakken om weg te geven, altijd leuk om aan mee te doen, dus collega’s vrienden en mijn zus kunnen hun kat(ten) ook mee laten proeven. Skoet vind het in elk geval al erg lekker.

Volledige revisie

Zelf ging ik even volledig door de revisie deze week haha, zondag dus alvast mijn haar gekleurd. Op vrijdag was het tijd voor een knipbeurt, donderdagavond had ik lekker mijn nagels laten doen en op zaterdag langs de schoonheidsspecialiste. Ik ben weer even opgeknapt voor een paar weken.

plog 61

Verder deed ik niet veel het weekend. Ik had behoorlijk was achterstallig wasgoed en ook het huis moest even een goede poetsbeurt. Wel nog even lekker van het weer genoten dus even in de tuin gezeten met een boek. Komende week hoop ik wat rustiger qua werk zodat ik mijn achterstallige mail ook weer helemaal kan bijwerken.

Oh ja, ook op zondag met de auto door de wasstraat. Blijkbaar een vogel met buikpijn van de bessen 🙂 vond het nodig om een grote flets op mijn auto te plaatsen. Geen gezicht natuurlijk dus hoppatee gelijk maar even door de wasstraat.

Hoe was jouw week?

Annette

5 thoughts on “Plog

  1. Wat toevallig, ik had ook meegedaan met de Perfect Fit ” actie” maar niet gekozen. Toevallig vandaag wel een pak gekocht met de Scoupy app en direct een genomen voor gevoelige darmen (sensitive+) omdat Marie de eerste keer iets soortgelijks kreeg van de dierenarts. Sinds kort ben ik erachter dat ze kip en kalkoen ook heel lekker vinden, dus meer keus!
    Mooie nagels, die van mij zijn nog steeds waardeloos kort. Hoe heette die manier ook alweer zodat ze niet zo beschadigden? Want daar ben ik steeds bang voor, dat ze er nog slechter uit gaan zien…

    Geliked door 1 persoon

  2. Hier hetzelfde, en soms vinden ze het in het begin lekker en daarna raken ze het niet meer aan. Marie is nu gewend aan de luxe blikjes, die haalt haar mooie neusje nu op voor haar gewone voer, haha. Komt vanzelf vast weer goed 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s