Sample Saturday

Milk Makeup – Hydro Primer

Ik doe er gewoon nog 1 hoor beste mensen, na mijn sample Saturday over de Illamasqua primer (klik hier) doe ik er nu een over de Hydro Primer van Milk Make-up. Deze primer komt uit de enorme goodybag die ik bij een bestelling van Cult Beauty ontving (klik hier).

Milk makeup Hydro grip primer

Welk merk?

Milk Make-up – dit merk is voor zover ik kan nagaan nog niet in Nederland te koop. Het is een Amerikaans merk dat ook nog niet zo lang te koop is in de UK. Het is ook een vrij nieuw merk en bestaat pas een paar jaar. Opgericht in New York, veel meer kan ik op hun site (op een paar namen van de oprichters na) niet echt vinden. Hipster merk – dat kan ik wel een beetje zien 😉

Milk makeup hydro grip primer

Wat is het?

Een gezichtsprimer. Deze breng je dus aan voordat je met je make-up aan de slag gaat. Ook deze primer is net als die van Illamasqua een gel structuur. Deze primer is gemaakt van hennep (niet de verslavende variant uiteraard) en heeft hydraterend bestanddelen (zoals (blauwe) Agave) om de huid er stralend uit te laten zien.

Milk makeup Hydro grip primer

Wat vond ik ervan?

Heel erg lekker, hij is fris, trekt snel in (ze vragen om hem een minuutje te geven op je huid zodat alle ‘gripgevende’ bestanddelen kunnen gaan werken. Mooie ingrediënten ook als Aloë, kersenbloesem, Hyaluronzuur (uiteraard zou ik bijna zeggen) en vitamine B. Mijn make-up blijft de hele dag goed zitten, de primer is heel licht plakkerig maar zeker niet op een vervelende manier. Dit is echt zodat het de boel goed op zijn plek kan houden. Ja, echt goed spul dit.

Verder is het product vegan, siliconenvrij, olievrij en diervriendelijk (cruelty free dus)

Voor de liefhebber even de volledige ingrediëntenlijst:

Aloe Barbadensis Leaf Water, Water (Aqua, Eau), Glycerin, PEG-150 Distearate, Alcohol Denat., Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate, Diglycerin, PVP, Benzyl Alcohol, Sorbitol, Pullulan, Inositol, Betaine, Carbomer, Maltose, Xylitol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Benzophenone-4, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Agave Tequilana Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Propylene Glycol, Panthenol, Vegetable Amino Acids, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Extract, Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Prunus Avium Flower Extract, Citric Acid, Benzoic Acid, Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

Milk makeup hydro grip primer

Waar te koop en wat kost het?

Dit is leuk om te melden want dit product kun je kopen in het formaat dat ik je op de foto’s laat zien en dan kost hij 13 Engelse Pond, voor een fullsize betaal je 27 Engelse pond. Het kleine maatje gaat ook lang mee kan ik je zeggen, ik gebruik 1,5 pompje per keer en heb er een aantal weken mee kunnen doen, je hebt echt maar weinig nodig. Ze raden ook aan max 2 pompjes. Ik zou hier best een overweging maken om de fullsize aan te schaffen met name ook door het handige pompje. De Illamasqua variant waar ik het over had zit in een potje en dat is een stuk minder makkelijk te doseren.

Milk Makeup kun je helaas (nog) niet vanuit de UK laten komen, toen ik de fullsize wilde bestellen kreeg ik te horen dat het merk niet verscheept naar Nederland. Je kunt het wel via de Sephora (Frankrijk) bestellen. Ik heb gewoon nog even geduld tot het wellicht wel naar Nederland komt.

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Lekker deze primer lijkt mij. Moet zeggen dat huidverzorging op een goede manier er hier de laatste maand (en) er nogal bij inschiet wegens (weer) een verhuizing, zieke man en nog zo wat gedoe. Veel verder dan een serum, dag-nachtverzorging en een klein make-up je kom ik niet maar ach dat komt wel weer..Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Hyaluronzuur zit ook werkelijk overal in inderdaad! Klinkt als een heel fijne primer! Ik merk vaak dat als ik geen primer gebruik vooral op mijn neus foundation nooit lekker “pakt” dus voor een lang dagje uit ideaal.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ja, inderdaad! Nooit over nagedacht eigenlijk… Bij mij glijdt het er als het ware zo weer vanaf. Terwijl mijn neus niet echt vet is daar. 🙂

    Like

  4. Pingback: Too Faced | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s