Bees Brilliance

Bees Brilliance

Het is alweer een flink aantal weken geleden dat ik een prachtig pakket met verzorgingsproducten van Bees Brilliance kreeg toegestuurd. De afgelopen weken heb ik drie van deze producten uitgebreid getest en vertel ik je meer over het merk. Nieuw op de Nederlandse markt. Heerlijk vind ik dat om iets te mogen proberen wat je nog niet eerder hebt gezien/geprobeerd.

Bees Brilliance

Bees Brilliance is een huidverzorgingslijn die is geïnspireerd op honingbijen. Er wordt gewerkt met meer dan 5000 bijenkorven die zich op de meest ongerepte plekken van Nieuw-Zeeland bevinden. Deze bijen produceren de unieke en rijke Manuka-honing en uiteraard fijne overige bijenproducten. Dit vormt de kern van de producten die ik je vandaag ga laten zien. Uiteraard gebeurd alles met liefde voor de bijen dus diervriendelijk 😉.

Hoofdingrediënten

Ik zal eerst even kort wat over de hoofdingrediënten in de producten vertellen alvorens we over gaan naar de producten zelf.

Manuka Honing

Deze honing is uniek voor Nieuw-Zeeland en komt van de Manuka-bloesem. Is rijk aan suikers, aminozuren en vitamines. Een natuurlijke bevochtiger die helpt vocht in de huid te trekken. Manuka honing wordt geroemd om haar wetenschappelijk bewezen huidherstellende eigenschappen.

Bijen Pollen Olie

Deze olie wordt vaak beschouwd als een superfood voor de huid. Rijk aan aminozuren, vitaminen en mineralen. Deze olie zit vol met vitale voedingstoffen om de huid te voeden en de natuurlijke huidregeneratie aan te moedigen.

Bijenwas

Bijenwas staat bekend om zijn vocht inbrengende en verzachtende eigenschappen.

Propolis

Propolis is rijk aan bio flavonoïden en staat bekend om zijn unieke bio-actieve verbindingen en wordt beschouwd als een geweldige huidverjonging.

Bijen gif

Bijen gif bestaat met name uit Melittin en stimuleert zacht de huid voor een natuurlijk anti-aging effect op fijne lijntjes en rimpels. Bij de methode die dit bedrijf gebruikt ontstaat er uiteraard geen schade aan de bijen.

Royal Jelly

Oftewel de bijenmelk zit boordevol essentiële voedingstoffen om de huid te voeden de textuur te verbeteren.

Bees Brilliance Honey & Propolis cleanser

De producten:

Ik begin even met de reiniger. De Manuka Honey & Propolis cleanser. Ik heb deze direct in gebruik genomen toen ik hem binnen kreeg. Ik ben dol op reinigers en probeer altijd nieuwe merken uit. Deze reiniger is heel mild – heeft een zachte geur – en ik vind het zeer geschikt als tweede reiniger. Je kunt ook je make-up ermee verwijderen maar zelf vind ik dat er toch nog wel wat restjes make-up achter blijven (als ik daarna met een tonic over mijn huid ga). Hij laat wel een heerlijke verzorgde huid achter -dus doe net als ik- eerst even met een micellair water het meeste van je make-up verwijderen en dan deze reiniger, dan is je huid goed schoon en klaar voor verdere verzorging. Of gebruik hem als ochtend reiniger daar is hij ook uitermate geschikt voor. Heel erg lekker deze en handige pompverpakking.

Bees Brilliance Instant Hydra Firming shot

Moisteriser

Het tweede product dat ik al een paar weken gebruik is deze Instant Hydra Firming Shot. Alleen de naam al deed me vermoeden dat dit een lekker product is 😊. Zorgt voor optimale hydratatie heeft een lichte frisse geur en geeft een stralend effect. Ook weer in een handige pompverpakking dus goed te doseren. Ik gebruik deze na mijn serum en voor mijn foundation. Mijn huid voelt goed gevoed en heeft geen extra crème of iets nodig. Ook dit product kun je zowel in de ochtend als in de avond gebruiken.

Bees Brilliance Beauty Elixer Mist

Beauty Elixir Mist

We hebben natuurlijk al behoorlijk wat warme (zeg maar gerust hete) dagen achter ons en dan is een face mist voor mij onontbeerlijk. Deze spray verfrist niet alleen maar helpt ook de poriën te verfijnen. Ook deze werd direct bij ontvangst in gebruik genomen. Lekker na het douchen of zoals gezegd met warme dagen om tussendoor je gezicht op te frissen. De geur is zalig, hij heeft een fijne mist dus geen druppelvorming – prima ook om je make-up te setten.

Bees Brilliance Moisturising Cream

Moisturising Cream

De producten die ik nog moet gaan testen zijn de Moisturising cream die ervoor moet zorgen dat pigmentvlekjes zullen verminderen en het vochtgehalte gaat herstellen. De crème is niet vettig en dat is natuurlijk ideaal als je hem gaat gebruiken onder je make-up. Dit is vast ook een fijne crème. Wellicht dat ik hier nog in een toekomstige blogpost op terug kom.

Bees Brilliance Eye Treatment

Voor de ogen

De Eye treatment ook deze staat nog te wachten op gebruik, ik had toevallig net nieuwe oog crèmes in gebruik genomen en ik wil niet teveel producten tegelijk openen, dat is zonde van de actieve ingrediënten en dan kan ik ook niet goed testen. Deze crème moet helpen met het verminderen van fijne lijntjes, wallen en kringen onder de ogen.

Bees Brilliance Kiwi soap

Zeep

Tot slot dan nog de Honey & Kiwifruit soap. Ik gebruik eigenlijk nooit harde zeep maar deze wil ik toch gaan uitproberen, puur omdat de producten die ik tot nu toe in gebruik heb allemaal erg fijn zijn. Met de kiwizaadjes kun je je huid ook nog eens op een zachte manier exfoliëren. De zeep is ook geschikt voor de gevoelige huid wat ook nog eens goed nieuws is.

Wat een lang artikel is het geworden haha maar ja, er was ook genoeg te vertellen. Wat een heerlijke producten mensen. Voor de nieuwsgierige onder ons de producten kun je online kopen bij www.bewustwinkelen.nl/merken/bees-brilliance De producten variëren in prijs van EUR 14,- (voor de zeep) tot EUR 55,- (voor de firming shot0. Niet heel goedkoop maar voor mensen die graag een nieuw merk willen proberen, verantwoorde/bewuste producten willen is dit een prachtige nieuwkomer op de Nederlandse markt. Ik vind het zeker de moeite waard.

Ben jij tegenwoordig een ‘bewuste’ shopper of let je er niet zo op?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

8 thoughts on “Bees Brilliance

 1. Bij verzorging en cosmetica let ik er wel op dat producten dierproefvrij zijn en verder…ik probeer wel zelf van die zakjes mee te nemen voor groente- en fruit. Maar bij heel veel producten ontkom je er niet aan qua plastic. Er gaan hier iedere 2 weken 2 volle vuilniszakken plastic weg….Heb sinds een maand een bijenwasdoek voor kaas maar bevalt niet goed de kaas wordt viezig en snel oud. Qua kleding probeer ik erop te letten dat er geen sprake is van kinderarbeid maar dat is erg lastig het is per definitie niet zo dat “dure” merken hier zich niet schuldig aan maken. Vooralsnog een onmogelijke opgave. Koop wel minder dan een jaar of 5 geleden dus dat is ook duurzaam 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Klinkt goed allemaal. De beauty elixer mist kan je onder handbereik houden want het gaat weer warmer worden (jippie!) Wat schattig en slim is dat lepeltje bij de oogcrème! Bewust shoppen, hmmm.. niet echt. Al denk ik dat de producten die ik koop wel oké zijn tegenwoordig. Behalve L’Occitane, ik zag laatst een filmpje van een YouTuber waarin bleek dat zij totaal niet diervriendelijk zijn en ik was heel verbaasd. Dat had ik niet gedacht. Ik zal het filmpje een keer delen op Facebook, ook interessant om te zien hoe samenwerkingen soms verlopen….

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Ik heb een gevoelige huid ik moet sinds een jaar of 4 bewust gaan shoppen anders gaat mijn huid gekke kuren vertonen. Ook doen me ogen heel gek als ik bepaalde verkeerde cremes gebruik. Deze lijn is geweldig ik heb hem ook.

  Like

 6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s