Plog

Weekoverzicht #59

Eindelijk is het dan bijna zo ver, mijn vakantie. Ik weet dat ik jullie er al weken mee ‘lastig val’ haha maar nu dan echt mijn laatste twee werkdagen en dan 1,5 week vakantie whoop whoop. Maar eerst natuurlijk het overzichtje van de afgelopen week.

kleding plog 59

Gedragen

Ik maakte van elke werkdag weer een outfit foto en wat ik droeg zie je dan ook hierboven. Ik had mijn overall weer een dagje aan (en zorgde ervoor dat ik op tijd naar het toilet ging J). Ook had ik een Primark outfitje aan in de vorm van een bedrukte broek, t-shirt en vestje.  Mijn rode Hero girl t-shirt zorgde voor een opmerking van een (mannelijke) collega dat ik wel erg vroeg was met een kersttrui! Nou ja zeg, haha alsof rood dus alleen voor de kerst is? De zara legging met spijkershirt en op vrijdag mijn breast cancer awareness t-shirt met spijkerbroek.

Plog 59 (2)

Baby

Onze eerste kantoorbaby is ook een feit, nee (nog) geen mensenbaby  maar een baby duifje, de moeder had een mooi nest gemaakt in de balkonplanten en wij hebben nu het rolgordijn maar naar beneden gedaan zodat moeder en baby genoeg rust krijgen. Uiteraard ga ik wel elke ochtend even mij mamma en baby kijken voordat iedereen er is (ben altijd de eerste op kantoor).

Plog 59 (3)

Tandarts

Op vrijdagmiddag had ik een afspraak bij de tandarts voor controle en wat bleek mijn dochter had voor dezelfde dag een afspraak gemaakt en ook nog precies op een aansluitende tijd. Zij om half 2 en ik om kwart voor 2 hoe bizar is dat….Wisten we niet van elkaar totdat ik op woensdag een reminder mailtje kreeg van de tandarts en Isabelle haar naam daar ook op stond – ik dacht foutje – maar bleek dus dat we gewoon onafhankelijk van elkaar dezelfde datum hadden gekozen.

Plog 59 (1)

Goedkoopje

Ik ging nog even een keer naar de zonnebank zodat ik hopelijk geen zonneblaasjes krijg volgende week en toen ik langs het Kruidvat liep zag ik daar deze enorme doos met 40 zakjes natvoer voor maar 9 euro. Dat is echt heel goedkoop dus huppakee meenemen die handel.

Plog 59 (4)

Bloemen & Aardbeien

Ik kocht deze week weer rozen. Beetje paars, gemeleerde en witte werden het deze week. Isabelle maakte deze heerlijke aardbeien met chocolade voor ons als toetje op zaterdagavond, heerlijk van gesnoept.

Plog 59 (5)

Nieuwe kleding

Ook kocht ik nog wat nieuwe kleding. Bij de Primark – wilde alleen even van die haarbandjes halen voor de vakantie haha – nam ik een lipstick mee en deze mooie groene trui van gerecycled materiaal. Bij de Zara kocht ik deze mooie lichtblauwe satijnen blouse en groen/bruine legging. Mijn Zara legging van vorig jaar heb ik zo veel gedragen (en nog steeds zie boven) dat ik deze van ribstof ook gelijk kocht. Denk dat het ook weer een broek is die ik heel veel zal dragen. Je kunt hem met van alles combineren.

Volgende week geen weekoverzichtje want dan zit ik dus lekker op Kos maar de week erna zal ik proberen om een vakantieoverzicht te maken. Ik kom dan op zaterdagavond thuis dus even kijken of dat allemaal gaat lukken.

Fijne week!

Annette

 

6 thoughts on “Plog

 1. Weer goed voor je zelf gezorgd en Skoet gezorgd.
  Ook toevallig dat jullie tegelijk naar de tandarts moesten.
  Wij hebben ook een heerlijke week achter de rug met weer mooi weer.
  Veel gefietst met vrienden en mijn zus en zwager.
  Gisteren alle kids geweest en hebben heerlijk zitten te BBQ.
  Lekker vooruitzicht voor jou en geniet van je welverdiende vakantie 🌞😎😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een mooie kleur hebben die rozen, die paarse zijn heel mooi! Wat lief, een baby duif! En zij voelen zich vast heel veilig daar anders zouden ze daar geen nestje beginnen. Ik dacht altijd dat in mei vogels een ei legden, maar dat geld dus niet voor alle vogels. Zo jammer dat ze nooit Felix hebben, wij kopen de Whiskas natvoer altijd bij het tuincentrum per 3 stuks. Veel goedkoper dan bij de supermarkt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s