Aurelia

Cell Revitalizing night moisturiser

In de Cosmania travelbag van een paar maanden terug zat deze luxe sample van Aurelia. Klik hier nog even voor de volledige unboxing van de travel bag -> Klik hier. Ik heb het potje inmiddels opgebruikt en vertel wat ik ervan vond. Ik was wel nieuwsgierig naar dit merk. Het krijgt online lovende reviews maar het is behoorlijk aan de prijs.

Aurelia night moisturiser

Over Aurelia

Dit lees ik op de site van Cosmania over het merk; Dat probiotica goed is voor je buik wisten we al! En het is nog voor veel meer dingen goed. Aurelia Probiotic Skincare zweert er daarom bij en stopt het in hun wetenschappelijk ontwikkelde, natuurlijke producten die huidveroudering tegengaan. Aurelia Probiotic Skincare verlegt de grenzen van natuurlijke huidverzorging door revolutionaire, next generation probiotische technologie te combineren met 100% bio-organische natuurlijke ingrediënten.

Aurelia Probiotic Skincare is een extreem succesvol en multi award-winning Brits skincare merk, opgericht in 2013 door dermatologie expert Claire Vero en nu al uitgegroeid tot publiekslieveling. Ontdek de next generation skincare en power van probiotics van Aurelia Probiotic Skincare!

Aurelia night moisturiser

Over de crème

De Cell Revitalise Night Moisturiser van Aurelia Probiotic Skincare is een voedende en klinisch geavanceerde probiotische crème met peptide technologieën met extracten van planten en bloemen. De nachtcrème bevat 100% pure en geconcentreerde bio-organische plantaardige ingrediënten zoals baobab – rijk aan Omega 3, 6 en 9 – om de huid te revitaliseren, verstevigende en kalmerende kigelia africana en hibiscus om oxidatieve stress te verminderen. Bernagie olie – een rijke bron van essentiële vetzuren (GLA) – zorgt ervoor dat de vochtbalans op peil blijft en de celvernieuwende mongongo olie biedt een overdaad aan natuurlijke vitamine E. Daarnaast zorgt shea boter ervoor dat de crème in de huid smelt. Een ontspannende mix van essentiële oliën van neroli, lavendel, roos en mandarijn werken harmonieus samen bij deze luxe, hydraterende moisturizer voor de nacht.

Hoofdingrediënten:

 • Damast Rose: kostbaar bloemenwater om te kalmeren en een prachtige en zachte bloemennoot te verspreiden
 • Borageolie: rijkste bron aan essentiële GLA-vetzuren
 • Rozenbottelolie: bevat vitamine A, E en omega 3, 6, 9
 • Abrikozenolie: rijk aan vitamine A, B1, B2, B6. B17 & E
 • Baobab: omega-rijk ‘super fruit’
 • Hibiscus: antioxidant-rijke ‘natuurlijke botox’
 • Kigelia Africana: bevat verstevigende eigenschappen
 • Avocado olie: vitamine A, D & E en magnesium
 • Mongongo olie: vitamine E en vetzuren die de celvernieuwing stimuleren
 • Aloe Vera: verzacht en kalmeert de huid

Op de site van Cosmania vind je de volledige ingrediënten lijst terug. Goed om even te checken als je een gevoelige huid hebt omdat essentiële oliën niet altijd geschikt zijn voor je en een reactie kunnen geven. Lees ook even mijn laatste alinea over de samples.

Alle producten van Aurelia Probiotic Skincare zijn dermatologisch getest en bevatten alleen de allerbeste ingrediënten die voldoen aan een streng ‘vrij-van’ chemische ingrediënten filosofie. Alle producten zijn vrij van (eventueel) schadelijke en onethisch stoffen zoals: synthetische geurstoffen, kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, siliconen, sulfaten, propyleenglycol, ftalaten, GMO, PEG, TEA, DEA, MI, formaldehyde, ureum, kwik, lood en bijengif. Aurelia Probiotic Skincare test niet op dieren.

Aurelia

Mijn mening;

Ik zou het niet kopen, daar kan ik kort over zijn. Waar hem dat in zit? Wederom in de geur (ik vermoed de Neroli/lavendel), veel te sterk en te aanwezig wat mij betreft. Ik vind de geur zeer overheersend en hij blijft ook nog eens heel lang ‘hangen’. Jammer want de crème trekt razendsnel in de huid en mijn huid voel in de ochtend boterzacht en soepel aan. Ik heb met dit potje best een tijd gedaan, heb hem halverwege even een paar weken aan de kant gezet vanwege de geur, kon er niet aan wennen maar hem toch opgemaakt.

De prijs is stevig te noemen met zijn EUR 79,- en dus te koop bij Cosmania (zowel in de fysieke winkel in Amsterdam als online). Het fijne is dat je voor EUR 3,- en EUR 4,- diverse samples kunt bestellen van rond de 2 gram dat is wel heel tof, zo kun je het even uitproberen en zien of deze crème iets voor jou is. Handig ook als je een gevoelige huid hebt en wilt weten of de essentiële oliën die worden gebruikt geen reactie bij je geven. Wellicht vind jij de geur wel zalig?! Prachtig product maar door de geur helaas niets voor mij.

Annette

5 thoughts on “Aurelia

 1. Pingback: Aurelia | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s