Plog

Plog #45

Wat ik deed de afgelopen week deel ik in het onderstaande artikel met je. Ik had een actieve week. Was lekker sportief bezig met een event met het werk. Dat moest ik wel met twee dagen flinke spierpijn bezuren πŸ˜‰

Hello Fresh box

Gegeten:

We hadden weer een Hello Fresh box met 3 maaltijden, we aten heerlijke Kipfilet in Mosterd-roomsaus, Steak met patatjes en Kruidige couscous met Halloumi. Halloumi wilde ik al heel lang eens proberen dus kreeg nu de kans. Het is een kaassoort die zich prima leent om te bakken. Vond hem best zout en beetje tofu-achtig aandoen.

Gewerkt:

Uiteraard gewoon de hele week aan het werk geweest. Ik mocht iedereen blij maken met een waterfles. Onder het mom van goede hydratatie was Maart – watermaand geweest maar omdat de flessen ergens op een boot vertraagd waren hadden we ze nu pas binnen πŸ™‚ geen probleem natuurlijk en iedereen weer blij. Wel even voor iedereen een labeltje gemaakt.

Plog #45 (11)

Ook had ik bewonersoverleg bij de verhuurder samen met de andere huurders van ons pand. Toch goed om iedereen weer even te spreken want daar komt het maar zelden van. Bij de verhuurder hing dit prachtige kunstwerk, een haai gemaakt van vishaken, echt heel tof! Wel heel duur …. πŸ˜‰

Gevierd:

Donderdagavond gingen we met het hele team go-karten/laserschieten en grillen. Wat een fanatieke bende zeg hahaha, ik heb me kostelijk vermaakt en echt iedereen was helemaal hyper de pieper. Karten is niets voor mij. Ik ben een schijterd dus na twee rondjes snel de pit in gereden, dat was meer voor de dare-devils. Wel heb ik me bij het laster schieten goed vermaakt en ben ik tweede geworden (van de 34) dus hoe tof was dat. Op vrijdag werd er nog heerlijk over nagepraat natuurlijk en hadden we allemaal pijntjes – zelf had ik enorme spierpijn in de bovenbenen met name door het vele squatten tijd het laserschieten – auw!

Ook vierde we moederdag en kreeg ik fijne kadootjes, zoals wat make-up van Kiko – altijd fijn een een prachtige nieuwe portemonee van CiGi fashion – de leuke webshop van mijn schoondochter, ga daar zeker even kijken -> klik hier voor een leuke tas, of portomonnee. Mijn moeder kreeg de heerlijke Rituals Face cream die ik in de Sample Saturday had besproken -> Klik hier.

Plog #45 (5)

Gekocht:

Rozen op de markt en bij de Primark nam ik twee flodderbroeken mee en deze mooie kanten tuniek voor over een bikini of met een mooi topje eronder. Ben heel blij met deze aankoopjes. Ik draag vaak spijkerbroeken maar als het lekker weer is zijn die vaak te warm dus dan zijn van die losse, luchtige broeken heel fijn en deze waren maar EUR 9,- bij de Primark.

Plog #45 (2)

Volgende week geen plog want dan ben ik met vakantie….Maar daarna volgt natuurlijk een verslag van mijn bezoek aan Krakau, nog even deze week werken en dan lekker weekje genieten.

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Plog

 1. Heerlijk die losse broeken in de zomer! Ik draag ze ook heel graag. Karten lijkt mij ook eng…Misschien niet als ik de enige op de baan zou zijn maar samen met anderen, ieww… Laser gamen lijkt mij ook hilarisch leuk. Tom heeft een keer ge-paintballed (geen idee hoe je dat schrijft) maar dat was buiten (koud) en best pijnlijk.
  De Marley spoon box vond ik ook ideaal, exact wat je nodig hebt, je houdt niets over en super lekker was het.
  En die haai, wauw! Wat een creatief idee om dat van vishaken te maken, tof!

  Geliked door 1 persoon

  • Dat karten is niks hoor die gasten sjezen je links en rechts voorbij, ik ben een schijterd dus nee, niet mijn ding. Omdat paintball idd blauwe plekken en pijnlijk kan zijn had ik dat mooi afgewezen, ik mocht het uitje regelen dus als ik het niks vind, gebeurd het ook niet haha.

   Like

  • Ja leuk he?! Vind hem ook echt te gek, is eigenlijk voor over een bikini natuurlijk maar ik ben al met een hempje en tshirt aan het experimenteren dus kan ook ‘gewoon’ heb ik besloten. Veel te mooi om alleen voor vakantie te gebruiken πŸ™‚

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s