La Roche-Posay

Hyalu B5 Serum

Met kerst werd ik verrast door het PR team van La Roche-Posay met het nieuwste product namelijk het Hyalu B5 Serum. Niet tegen dovemansoren dus deze ging direct in de test. Serums – ik ben er dol op en gebruik ze dagelijks. Ik was dan ook heel benieuwd. La Roche-Posay heeft altijd fijne producten die ook goed geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

La Roche-Posay Hyalu B5 serum

Het flesje is prachtig blauw en heeft een pipet als applicator. Sommige mensen druppelen het product direct uit de applicator op hun gezicht maar ik gebruik altijd mijn handen dus ik druppel het in de palm van mijn hand en breng het dan aan op mijn gezicht.

Over het product:

HYALU B5 is dé innovatie tegen huidveroudering van La Roche-Posay. Krachtige ingrediënten zoals Hyaluronzuur en Vitamine B5 verbeteren het volume in het gezicht en verminderen rimpels/fijne lijntjes. Geschikt voor een gevoelige huid.

De huid wordt elastischer, soepeler en heeft een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit.

Een unieke huidherstellende formule met twee types Hyaluronzuur, vitamine B5 en Madeccassoside voor een voller uitziende huid. Het helpt de huidbarrière te herstellen en het natuurlijke huidvernieuwingsproces te bevorderen.

La Roche-Posay Hyalu B5 serum

Textuur & Applicatie

Frisse vullende hydraterende water-gel. ’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op gezicht, hals, en decolleté. Vermijd oogcontouren. Voor alle huidtypes. Nikkel vrij.

Wat lees ik over de Ingrediënten:

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is het anti-aging molecule. Het wordt door dermatologen gebruikt voor esthetische behandelingen tegen rimpels en een minder “volle” huid. La Roche-Posay gebruikt gefragmenteerd Hyaluronzuur en Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht, om de huid zowel aan het oppervlak als in de diepere laag te vullen.

Vitamine B5

Vitamine B5 staat bekend om haar kalmerende en herstellende werking op de huid. Het stimuleert huidvernieuwing en verbetert de weerstand van de huid.

Madecassoside

Madecassoside komt van de Centella Asiatica plant en heeft opmerkelijke eigenschappen. Het helpt rimpels te verminderen door de huid van binnenuit te verstevigen. Het werkt kalmerend en geeft zowel het herstellende effect van vitamine B5 als de volume gevende werking van hyaluronzuur een boost.

La Roche-Posay Hyalu B5 serum

Mijn mening:

Lekker! Tja, het is wellicht wat afgezaagd maar dit is helemaal in mijn straatje. De textuur is wat ‘plakkerig’ maar dat is zeker niet vervelend. Sterker nog ik heb het idee dat mijn make-up hierdoor ook goed of beter blijft zitten.

Ik breng dit dus op een gereinigde huid aan als eerste stap in mijn verzorging in de ochtend. Ik laat het heel kort even intrekken en breng dan nog wat dagcrème aan. Daarna volgt mijn foundation.  Ik gebruik het serum nu dus een week of 4 en vind dat ik een mooie frisse teint heb.

La Roche-Posay Hyalu B5 serum

Als ik aan mijn gezicht voel, voelt deze lekker stevig en goed verzorgd aan. Ja hoor, heerlijk spul dit. Ik zie prijzen van rond de EUR 38,- wat ik een prima prijs/pret verhouding vind. Je hebt er weinig van nodig (paar druppels per dag) dus je hebt een paar maanden plezier van dit flesje.

Aanrader wat mij betreft en fijn dat ook de gevoelige huid dit lekkere serum kan gebruiken.

Wat is jouw favoriete serum?

Annette

*Ik heb dit product kado gekregen*

 

10 thoughts on “La Roche-Posay

  1. Pingback: Mineral Skin Cosmetics | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s