Sample Saturday

Madara

Deep Moisture (nachtcrème)

Uit de beautybox wederom een luxe sample en wel deze nachtcrème van Madara. Geschikt voor alle huidtypes en met 25ml een zeer goede sample om jullie van een eerlijke mening te voorzien.

Welk merk?

Het is een Scandinavisch merk en wel uit Letland, grappig wist ik niet. Toen ik jaren terug de Styletone box had kregen wel make-up van dit merk dus ik ken het merk wel al jaren. Leuk dat nu ik de Lookfantastic box heb, ik hun huidverzorging leer kennen. Ik heb ook al een fijne oogcrème van dit merk opgemaakt.

Wat is het?

Een nachtcreme dus die met name in de nacht (duhhh!) aan het werk gaat om de celvernieuwing te stimuleren. Hersteld beschadigingen van stress, zon en omgevingsfactoren en hydrateert een voedt met natuurlijke plantaardige vitaminen, antioxidanten, mineralen, bioflavonoiden en andere biologisch actieve bestanddelen.

Actieve ingrediënten: MÁDARA Deep Moisture Regenerating Night Cream bevat Baltische algen, goudsbloem, kamille, weegbree, duindoorn, tomaat, rozenwater, avocado en jojoba.

Wat vond ik ervan?

Ondanks dat er kamille in dit product zit – waar ik normaal niet tegen kan – heb ik dat niet gemerkt of hinder van ervaren (waarschijnlijk dus niet overheersend geweest). De geur is goddelijk (citrus) en hij smeert lekker uit en in de ochtend voelt mijn huid gevoed en lekker stevig. Ik vind het een prima ‘basic’ nachtverzorging zonder poespas zonder ‘rare claims’ gewoon prima.

Waar te koop en wat kost het?

Ik zie het te koop bij de Bijenkorf, bij diverse ‘groene’ apothekers online en dus bij lookfantastic maar ook bij bol.com prima verkrijgbaar dus. Een fullsize verpakking is rond de EUR 31,- wat ik een prima prijs- pretverhouding vind.  Als je op zoek bent naar organisch, vegan, diervriendelijke huidverzorging dat zou ik je aanraden zeker eens bij dit merk te kijken. Ze hebben dus ook hele fijne en mooie make-up wat ook zeker een aanrader is.

Annette

3 thoughts on “Sample Saturday

  1. Grappig helemaal aan het begin van het virus kocht ik online wat schoonmaakmiddelen bij Biggreensmile en kreeg daar toe een sample bij van sample bij van Madara deep moisture gel. Deze heb ik 2 weken geleden tijdens het korte tripje naar Duitsland opgemaakt en was heerlijk spul.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s