Unboxing

LookFantastic bestelling

Maart 2019

Ik deed onlangs een bestelling via de site van LookFantastic, toch wel mijn favoriete beautysite om lekker nieuwe producten te ontdekken en op de hoogte te blijven van al het moois wat er in beauty-land te koop is.

In het filmpje laat ik je zien wat ik allemaal heb gekocht. Van een aantal producten zullen zeker in de toekomst reviews gaan verschijnen.

Annette

8 thoughts on “Unboxing

  1. Leuk om te zien. Uit zelfbeschermingsoverwegingen ga ik maar even niet naar de website na een verhuizing (valt toch altijd tegen 🙂 Heerlijke producten. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb de zelfbruinennde druppels van de DM die zijn ook goed en lekker goedkoop en de zelfbruinende dagcrème van Pierre ricaud bevalt me erg goed. Dat haar masker hebben ze ook bij de dm, ik heb de bananen variant en is erg goed. Fijn weekend

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik ben heel benieuwd naar die haarborstel. Ik heb ook de tangle teezer en stond in de winkel vaak te twijfelen of ik hem wel of niet zou kopen. Dus een review, graag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s