Plog

Plog #37

Ik had een vrij timide week de afgelopen week. Ik zou bijna zeggen zoals het weer maar dat was meer dan onstuimig haha. Wij zitten met ons kantoor direct aan het IJ dus het spookte af en toe enorm en ook floot de wind lekker door het kantoor. Jongens, wat een enorme bak water is er naar beneden gekomen. Ik word altijd chagrijnig als het weer zo slecht is dagen achter elkaar.

Maar goed ik begin gewoon vorige week vrijdag, toen ben ik in de avond naar de schoonheidsspecialiste geweest voor mijn microdermabrasie behandeling. Toen ik thuis kwam ontdekte ik dat ik een oorbel was verloren.

Plog 37 (5)

Zaterdag dus naar de stad (moest toch naar de markt) en een paar nieuwe oorbelletjes gescoord. Die werden in een organza zakje gedaan en die heb ik in mijn tas gestopt. Thuis gekomen nergens meer te vinden. Ik vermoed dus met mijn portemonnee pakken (of iets dergelijks) dat het uit mijn tas is gevallen. Rest van de dag behoorlijk de pest in, dat begrijp je. Wel ook lekker mijn nageltjes weer laten doen.

Plog 37 (7)

De week kabbelde een beetje door maar op woensdag moest ik met een collega naar de huisarts. In de ochtend hadden twee collega’s een fietsongeluk gehad (sturen in elkaar en konden niet meer los komen) waarbij ze behoorlijk waren gevallen en zeer pijnlijke ribben dus toch maar even laten controleren. Duurt altijd lang zo’n bezoek aan de huisarts en ook nog eens cash afrekenen omdat het niet de huisarts was waar ze normaliter was. Gelukkig had ik wel wat geld bij me dus ik kon ik het haar voorschieten 😊

Plog 37 (10)

Op vrijdag werkte ik een dagje thuis, althans een deel. In de ochtend moest mijn auto naar de garage omdat die inmiddels ruim 50.000 km’s op de teller heeft staan dus een grote beurt. Het zou ongeveer twee uur duren dus heb ik met mijn laptop daar gezeten en daar gewerkt. De rest van de dag lekker vanuit huis. Ideaal kon ik vast een wasje in de machine gooien en in de ochtend een half uurtje langer blijven liggen.

Plog 37 (1)

Zaterdag ben ik even naar het dorp geweest, uiteraard kaas en bloemetjes gehaald op de markt (vaste prik) en bij de Primark kocht ik deze leuke bureauplanner, ik heb er nu 1 van wish liggen want ik krabbel er altijd lustig op los. Ik heb een ‘net’ schrift waar ik in grote lijnen mijn werkzaamheden altijd in noteer (is handig als ik eens moet opzoeken wanneer ik bijvoorbeeld bepaalde brieven of contracten heb gemaakt) maar zo’n planner is met name om op te krabbelen tijdens telefoongesprekken of meetings (via de telefoon) waarbij ik dan snel aantekeningen maak.

Plog 37 (12)

Ook kocht ik nieuwe zwarte espadrilles/mocassins. Deze had ik vorig jaar ook (heb ik nog steeds ze zijn nog netjes) dat waren van die Chanel dupes wit met een donkerblauwe neus. In de UK zag ik (op YouTube) hebben ze ze ook in een nude kleur maar die hadden ze (nog) niet bij mijn Primark. Ennnnn weer nieuwe oorbelletjes. Deze keer gingen ze gelijk de oortjes in haha.

Plog 37 (13)

Zondag ben ik even naar Stadshart Amstelveen geweest, het was eindelijk een beetje droog en ik wilde er even uit. Eigenlijk alleen bij de Nespresso winkel wat nieuwe koffie gekocht. Ik drink zelf nauwelijks koffie dus het eigenlijk ‘visite’ koffie 🙂 .

Deed jij nog wat leuks dit weekend?

Annette

18 thoughts on “Plog

 1. Prachtige rozen! We hadden elkaar tegen kunnen komen. Wij waren ook even in het Stadshart (ook bij Nespresso) 🙂 Moest er even uit na dagen met de nieuwe poes die we adopteerden via Verhuisdieren. Na vandaag wordt het eindelijk beter weer gelukkig. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

   • We hebben haar sinds dinsdag en na een drukke nacht (plassen en poepen op tapijt) hebben we besloten haar een “eigen kamer” te geven op zolder met bak etc. Hier kan ze tot rust komen en langzaam wennen. Eerst at ze niets maar na 2 dagen gelukkig “astronautenvoer” voor katten van mijn vinger en nu gelukkig zelf. Voor katten is het erg slecht en gevaarlijk als ze meer dan 36 uur niet eten. Ze hadden haar Poes genoemd wil graag een andere naam maar dat doen we pas als ik echt zeker weet dat ze blijft 🙂 Ze komt al wel op schoot en spint dat het een lieve lust is.

    Geliked door 1 persoon

 2. Hahaha .. gelukkig ben ik dus niet de enige met een Nespresso voor visite.

  De espadrilles zijn leuk zeg! Moet toch binnenkort even naar de Primark, ga ik meteen even kijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een pech 2x je oorbellen weg en nu sterren oorbellen gescoord. Mooie roosjes en daar wordt je altijd blij van in huis. Heb zelf ook altijd bloemen staan. Afgelopen week op 3 pubers gepast in Huize Rietveld en het was super gezellig met ze en geen problemen met ze gehad. Leuke herinnering voor later voor ze. Danielle en Niels waren sinds jaren weer eens samen op pad naar Rome. Gisteren naar Amsterdam met Hans. De lente komt er weer aan en daar worden we weer blij van. Succes deze komende week 🌞😘

  Geliked door 1 persoon

 4. Die oorbellen hadden er niet zo een zin in vrees ik… Ik baal ook als een stekker als ik iets gekocht heb en dat ik mij dan rot zoek en het nergens meer kan vinden… Klein spul berg ik vaak op in mijn portemonnee, die is vrij zwaar dus mocht het uit mijn tas vallen..
  Het weer, ik kan er ook niet tegen. Dan wil ik op de fiets naar de stad maar met die wind wordt het een sportprestatie, niks voor mij….
  Au, zo een val..In mijn schooltijd heb ik het ook wel eens gehad, de sturen in elkaar en boem!. Maar was je nog wat flexibeler dan nu, ik moet er nu niet aan denken.
  Mooie bloemen, lekkere grote bos!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s