Plog

Plog #31

Ik had de afgelopen week een beetje ‘saaie’ week. Er gebeurde weinig en eerlijk gezegd vond ik dat ook wel even prima. Er was weinig gebeurd in ‘mijn winkels’ ik deed een online training die ik kreeg toegestuurd van de collega’s uit de US om te kijken of deze voor mij bruikbaar zou zijn. Ik vond het zeker interessant maar er zaten een paar ‘bugs’ in dus die gaan ze nu oplossen.

plog 31 (2)      plog 31 (3)

Ook ben ik begonnen met de werving voor personeel voor onze nieuw te openen winkel in Bataviastad. De advertenties staan uit en de eerste CV’s druppelen binnen. Leuk is dat altijd om te zien wat een variëteit aan mensen er reageren op die vacature’s.

plog 31 (5)

Vrijdag kwam de door mij bestelde dossierkast binnen dus begon ik met de labelmaker aan de start van het aanleggen van personeelsdossiers. Ik heb 1 kast met 4 lades besteld maar weet eerlijk gezegd niet of ik het daarmee red omdat ook de personeelsdossiers van de 10 winkels erbij moeten. Nou ja, we gaan van start en anders bestellen we gewoon nog een kast ;). Gelukkig kun je ook veel elektronisch bijhouden maar niet in alle landen om ons heen is dat al juridisch geregeld dus helaas ook nog veel op papier.

plog 31 (7)

Zaterdag ging ik met vriendin Marja lekker naar Kleve en na een kop koffie (thee voor mij) met een enorme fruitpunt (niet normaal dit formaat) gingen we eerst even wat boodschapjes halen bij de Edeka en toen naar de DM. Twee tassen vol gingen er mee naar Nederland. Thuis nam ik de haul op en vrijdag kun je zien wat ik allemaal heb meegenomen.

plog 31 (9)

Zondag had ik een brutaal roodborstje dat even kwam checken of ik nog wat brood had (heb ik altijd wel) 🙂 ook ging ik even bij de Hema mijn twee badhanddoeken ophalen die ik had gewonnen met de Postcodeloterij. Toch leuk en weer twee mooie handdoeken erbij.

plog 31 (12)

Mijn oorbel had het vrijdag begeven dus ik kocht ook nieuwe oorknopjes. Ik wil wel weer leuke oorbellen maar nu had ik dus even ‘voor nood’ een simpel paar nodig. Ik ging voor deze.

plog 31 (11)

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Plog

  1. In Duitsland zijn ze niet zuinig met hun gebak, heerlijk! Wat een lief vogeltje, tikte hij ook tegen je raam?
    Nooit een grote prijs gewonnen, maar ik ben ook altijd zo blij als wij iets leuks winnen. (geen over de datum stroopwafels, die vond ik echt een teleurstelling toen, hahaha)

    Geliked door 1 persoon

    • En het gebak is daar ook niet duur, de belegde broodjes ook niet trouwens, daar kun je voor een paar euro nog koffie + nemen en je buik vol hebben haha. Ja meestal word ik ook niet zo blij van de Postcode prijsjes maar deze is heel tof!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s