Shoplog

DM haul januari 2019

Afgelopen zaterdag reed ik met vriendinnetje Marja naar de DM in Kleve. Er gingen weer twee grote tassen met boodschappen mee terug naar Nederland. Wat ik allemaal kocht bij de DM zie je in de onderstaande haul (shoplog). Ik kan weer even een paar maanden vooruit, heerlijk.

Annette

6 thoughts on “Shoplog

    • Ik was lekker bezig inderdaad 🙂 ik laat het weten hoe de shampoo is, ik zet hem vooraan is hij als eerste aan de beurt :). De was is ook weer blij inderdaad met al die middeltjes kan ik lekker het hele weekend wasjes draaien yeah! hahaha

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s