Sample Saturday

Decléor Hydra Floral Crème

Deze kleine sample tube is mee geweest op business trip (niet vorige week, maar de keer ervoor). De tube is daar gebleven, ik ben terug gekomen 😊, zo gaat dat soms haha. Wat mijn bevindingen waren lees je vandaag. Dit tubetje zat al een tijdje te wachten op een review maar het kwam er niet van. Nu ging hij mee dus naar de UK en heb ik hem daar gebruikt. Ik vond het geen overweldigend succes.

Decleor Hydra floral

Welk Merk?

Ik kan niet veel over het merk vinden moet ik zeggen. Als ik op hun eigen pagina ben vind ik eigenlijk niets over het bedrijf of over hun historie, toch een beetje gek. Dit lees ik wel;

Aromatherapy specialist Decléor biedt een lijn aan van natuurlijke, op essentiële oliën gebaseerde huidverzorging voor het gezicht en lichaam.

Het is een Frans merk dat name dus in de wellness sector (Spa’s) en bij (schoonheids)specialisten wordt aangeboden.

Decleor Hydra Floral

Wat is het?

Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante 24H Néroli. Geïnspireerd door de kracht van bloemen, hebben de laboratoria van Decléor vocht verhogende – en beschermende actieve bestanddelen gecombineerd in een lichte en frisse crème.

24h hydratatie – Het hyaluronzuur houdt vocht vast, waardoor de huid meer volume krijgt (Wilde Vioolextract). – Stimuleert de werking van aquaporinen (waterkanaaltjes in de celwand), voor een optimale hydratatie (Wilde Vioolextract). – Houdt het vocht vast in de huidoppervlakte om uitdroging te voorkomen. (Zeevenkelextract).

24h multi-protection – Beschermt tegen invloeden van buitenaf (vrije radicalen) (Micro proteïne, Moringa Oleifera en zonnebloem). – Voorkomt onzuiverheden en oneffenheden van de opperhuid. De huid wordt van vocht voorzien, perfect gehydrateerd, fris en beschermt. De schoonheid wordt behouden. Gebruik: ’s Morgens aanbrengen op een schone huid.

Wat vond ik ervan?

Mweh, ik ben niet onder de indruk, vond het niet echt wat voor mijn huid. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik niet zo gecharmeerd ben van dit merk. Ik heb heel lang geleden ook eens een set producten hiervan gehad en de crème was meer een soort zalf, trok slecht in en voelde daardoor ook allesbehalve comfortabel aan. Dit was prima voor een dag of 2 maar niet iets wat ik zou kopen. De geur was ook niet mijn ding. Nee helaas pindakaas.

Decleor Hydra Floral

Waar te koop en wat kost het?

In Nederland wordt het alleen online verkocht zie ik voor rond de EUR 30,-. Ik zou mijn geld lekker aan iets anders uitgeven. Ik weet ook niet meer hoe ik aan dit product ben gekomen, ik vermoed dat het in een box heeft gezeten. Nee, wat mij betreft is dit niet een merk waar ik heel warm van word.

Heb jij wel eens producten van dit merk gebruikt? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring.

Annette

9 thoughts on “Sample Saturday

  1. Het merk zegt me wel ‘iets’, ik zie het heel af en toe voorbijkomen, maar wat het merk bijzonder of speciaal maakt, weet ik eigenlijk ook niet;-) Dat is het handige van samples; zo kun je even kijken of iets bij je past en of je het het waard vind om er een grote verpakking van aan te schaffen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s