Unboxing

Bokksu

Japanse snackbox januari 2019

Ik heb een abonnement genomen op een heuse Japanse snack- en thee box. Leek me wel eens leuk en weer eens wat anders. Wat er allemaal in mijn eerste box zit, zie je in het filmpje. Wil jij graag 1 van de snacks ontvangen zoals ik in het filmpje bespreek, laat dan je email adres achter (of stuur die even in een privé berichtje) maak ik 1 van jullie deelgenoot in deze proeverij.

Annette

12 thoughts on “Unboxing

 1. Goedemorgen….
  Zo een goed concept 👌
  Leuke verpakkingen.
  De snacks lijken me heerlijk en ook de thee…
  Ze staan bekend om vrolijke verpakkingen.
  Matcha is zo lekker.
  Ik drink namelijk de thee in poedervorm.
  Dit was een leuke unboxing.

  Een fijne dag 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Blauwe kaas vind ik ook zo vies… brrrr. Het doet iets met mijn vullingen in mijn kiezen, alsof er “stroom” op staat. Ik denk niet dat zo een box iets voor mij is, ik kreeg een keer Japans snoepgoed en vond dat enorm chemisch ruiken dus geen hap van genomen. Nu weet ik niet of dat ook voor hartige snacks ook geld natuurlijk.Veel snack plezier!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wel een leuk concept zeg! Zo kun je steeds nieuwe dingen uitproberen. Ik probeer eigenlijk zelden nieuwe snacks uit. Ik probeer wat minder te snoepen en ALS ik dan iets snoep, dan wil ik iets wat ik zeker weten lekker vind haha;-)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s