Sample Saturday

Peter Thomas Roth

Hungarian Thermal Water

Al eerder schreef ik over de maskers van Peter Thomas Roth, bijvoorbeeld dit pittige Pumpkin Spice masker (lees hier) of het stamcel masker (lees hier).  Ik vond het dan ook leuk om in de Cosmania Travel bag een sample van het Hugarian Thermal water masker aan te treffen. Een zelfverwarmend gezichtsmasker? Ik heb een heerlijk haarmasker gehad die dat deed (lees hier) maar voor je gezicht?

Peter Thomas Roth, Hugarian Thermal Water

Welk merk?

De hoogwaardige award-winning skincare producten van Peter Thomas Roth hebben een krachtige reputatie op het gebied van baanbrekende formules met wetenschappelijk bewezen werking. De merkfilosofie van deze afstammeling van Hongaarse Spa bezitters is simpel: Baanbrekende formules. Verbluffend resultaat. Hiervoor combineert Peter Thomas Roth oude Hongaarse gebruiken met geavanceerde technologie uit de 21e eeuw tot effectieve skincare dat doet wat het belooft!

Peter Thomas Roth, Hungarian Thermal Water

Wat is het?

Maak kennis met het nieuwste masker van Peter Thomas Roth: het Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Atomic Heat Mask! Dit masker maakt gebruik van de kracht van Hongaars thermaal water, plantaardige ingrediënten en moderne technologieën. Peter Thomas Roth gebruikt het meest mineraalrijke thermale water op aarde van een geheime bron diep onder de Karpatische vallei van Hongarije, waar de aardkorst de dunste is; zodat water de meeste mineralen absorbeert terwijl het naar de oppervlakte borrelt.

Rijk en luxueus, dit hydraterende masker transformeert met koel water tot een intense warmtegolf om de poriën te openen en de opname van voedingsstoffen te optimaliseren. Doordrenkt met natuurlijke Hongaarse botanische producten van zonnebloem-, abrikozen-, perzik-, rozenbottelzaad-, amandel-, granaatappel-, vlierbessen-, jojoba-, olijf- en shea-extracten en bioengineered botanicals Gatuline® RC (van Beech Tree Buds) en Merospheres-V (van Rosemary). Helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, grauwheid, ongelijkmatige teint en textuur. Voor een gladdere, gezondere en jonger uitziende huid.

Peter Thomas Roth, Hungarian Thermal Water

Wat vond ik ervan?

Wat een verhaal, maar wat een ervaring! Dit masker was echt heet (net niet TE maar echt heel erg warm) en dus een genot om op je gezicht te smeren. Ik vind het fascinerend hoe dat kan. In het tubetje dat gelukkig goed vol zat, zat genoeg om 2x een fijn masker aan te kunnen brengen. Hij hoeft ook niet lang op je gezicht zo’n minuut of 3 en daarna afspoelen. Ik deed dat onder de douche, een zalig zachte huid kwam te voorschijn. Of het ook iets voor mijn poriën heeft gedaan en dat mijn crème dus beter de huid laat doordringen dat durf ik niet te zeggen maar lekker was het zeker en een heerlijk spa-momentje.

Peter Thomas Roth, Hungarian Thermal Water

Waar te koop en wat kost het?

Dit masker kun je dus kopen bij Cosmania. Ze hebben een winkel in Amsterdam maar online kun je ook goed terecht. Niet goedkoop voor een pot betaal je EUR 58,- maar daar haal je heel wat maskers uit als ik uit die kleine tube er al 2 kon halen. Ja hoor, dikke aanrader dit.

Heb jij al eens een masker van dit merk geprobeerd?

Annette

14 thoughts on “Sample Saturday

  1. Zo zie je maar; jij hebt blijkbaar ervaring gehad met een zelfverwarmend haarmasker en daar had ik dus nog nooit van gehoord . Ik gebruikte vroeger altijd die maskertjes van Montagne jeunesse en die hadden ook diverse zelfverwarmende, dat kende ik dus al. Dit merk is voor mij helemaal nieuw, de ingrediënten vind ik in ieder geval erg goed klinken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dit merk ken ik ook niet… maar wat klinkt dit heerlijk! Ik weet weer welk merk toen ook een zelfverwarmend masker/reiniger had, dat was Lioele. Een Koreaans merk. Die masseerde je in en werd ook lekker warm. Een zaligheid, helemaal mee eens!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Peter Thomas Roth | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Peter Thomas Roth | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s