Peter Thomas Roth

Water Drench Hyaluronic Cloud Serum

Soms moet ik ook eens wat schrijven over een product waar ik echt helemaal niets mee kan 😊. Mijn voorkeur gaat uit naar producten waar ik blij van word en die ik met veel plezier heb gebruikt maar eerlijk is eerlijk niet alles is even fijn en nu dus weer 1 waar ik niet blij van werd.

Dit flesje serum van Peter Thomas Roth zat in een pakket dat ik van mijn dochter had gekregen. Er zaten ook maskers in en een reiniger en die heb ik met plezier gebruikt. Er staan diverse reviews online van de maskers van dit merk en vooral de Hungarian Thermal Water – het masker dat echt heel erg warm wordt tijdens het aanbrengen vond ik een topper. Maar ook deze komkommer en rose stemcell maskers waren prima in orde.

Wat er over het serum wordt gezegd:

Verrijkt met een 75% hyaluronzuurcomplex, werkt het hydraterende serum om het vochtgehalte van de huid te verhogen. Een 5% ceramidecomplex helpt fijne lijntjes en rimpels te verbeteren, terwijl een mineraalrijk malachietcomplex ontgiftende eigenschappen verleent. Verwacht soepele en bedauwde resultaten. Helpt fijne lijntjes en een ruwe textuur glad te strijken en zacht aan te voelen.

Mijn mening:

Nee, nee en nog eens nee. Wat een uitdrogend serum is dit zeg. Ik begon er met enthousiasme aan maar al na een paar uur vond ik mijn gezicht droog en trekkerig aanvoelen. Had natuurlijk niet direct door dat het dit serum was maar de volgende dag zelfde verhaal en de dag erop ook. Dus gestopt met het serum, heb hem nog even een tijdje op mijn decolletee gebruikt maar ook daar vond ik hem niet prettig aanvoelen. Hij is dus verbannen tot een soort bodylotion en ik smeer het nu op mijn benen 😊.

Op de ingredientenlijst zie ik met name de eerste rij vol met glij- en smeermiddeltjes, dan komt hyaluronzuur dus dat zit er wel genoeg in maar ik weet dus niet wat die uitdroging veroorzaakt. Bij mij althans het kan ook gewoon de leeftijd zijn. Dit serum op de huid van een (nog strakke) 20-jarige heeft wellicht een heel ander effect.

Jammer maar helaas want hij is ook nog eens aardig aan de prijs met ruim € 50,-. Ik zou hem skippen en bij dit merk vooral maar voor de maskers gaan. Die zijn lekker!

Had jij nog een misser onlangs?

Annette

4 thoughts on “Peter Thomas Roth

 1. Hé bah klinkt niet lekker hoewel je toch anders zou verwachten met hyaluron en ceramide. Gelukkig was het een kleine verpakking. Kocht een potje Origins Ginzing créme omdat ik nog een cadeaubon had. Jaren geleden een aantal verpakking van gebruikt maar waarschijnlijk andere samenstelling want het voelt nu niet meer gelachtig maar vettig en het rult:-(( Verder een eau de parfum van Elie Saab die veel te “warm” rook maar gelukkig was Babs er blij mee. Fijne dagen!

  Geliked door 1 persoon

  • Oh ja die Ginzing van Origins vond ik ook zalig, dat is balen zeg. Ik vind het uberhaupt vaak jammer als producten worden ‘aangepast’ of vernieuwd vooral als het een fijn product is. Of als je een zalig item gevonden hebt en het gaat uit het assortiment, ook zo’n domper. Fijne koningsdag Ilona!

   Like

 2. Niet vreemd dat je het zo waardeloos vond…Heb je dat filmpje bij mij nog gezien over hyaluronzuur? Zij vertelt op een bepaald moment iets over dit merk, dat ze zelfs een berisping hebben gehad over hun claim. Ik gok dat het over dit serum ging…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s