Opgemaakt

Empties van December 2019

Allereerst natuurlijk een fantastisch nieuwjaar gewenst. Ik hoop dat jullie (al dan niet brak vandaag haha) een fijne oudejaar hebben gehad en veel liefde en gezondheid voor 2020. Ik zette nog even mijn lege producten van december in de spotlight met als klapper mijn slechtste aankoop van 2019, kijk dus zeker even het filmpje.

Annette

Peter Thomas Roth masker -> Klik hier 

9 thoughts on “Opgemaakt

  1. Jij ook veel geluk, voorspoed en gezondheid en vooral lief zijn voor elkaar 🙂 Gebruik al een tijd de DM-tandpasta maar ineens een allergie ontwikkeld rond mijn mond voor deze tandpasta, maar ook met Prodent en Parodontax denk dat het de SLS is. Schijnt vaak voor te komen dat die overgangshormonen ineens allergie veroorzaken….Ik koch dat milky water in november bij de Etos 1 + 1 gratis. Recent 2 dagen gebruikt en vond ook plakkerig en niet zo lekker maar dacht dat dit met mijn huid te maken had. Blijkbaar is het gewoon een misser. Er was ook eens een variant met olie en die vond ik ook niet lekker.

    Geliked door 1 persoon

  2. De beste wensen! Die milk van Garnier is zeker een bummer, wat een gek spul is dat. Op zich kan het kloppen als het ook zo op je watje blijft zitten, vreemd spul. Ik gebruik tegenwoordig liever micellair water want die dunne reinigingsmilk loopt altijd zo lekker langs je armen naar beneden..brr… Dat vind ik ook drie keer niks.
    Zelfverwarmende reinigers en maskers vind ik ook altijd zo zalig! Het gevoel dat ze net wat meer doen qua reiniging.
    Mijn ogen heb ik laatst ook weer eens laten nakijken voor het aanpassen van mijn lenzen. Er kwam een kwart bij aan sterkte. Ik heb daglenzen en draag ze alleen als ik een uitje heb dus doe er super lang mee. Goed dat je dat van Garnier verteld, ik ben ook geneigd als ik iets nieuws zie staan om het te kopen, deze laat ik lekker staan! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s