Plog

Plog #29

Het is weer tijd voor mijn weekoverzichtje van de afgelopen week. De werkdagen gingen redelijk snel voorbij. De meeste werklui zijn verdwenen al waren er van de week nog wel een aantal elektriciens aan het werk.

plog 29 kleding

We kregen mooie poster aan de wand maar na 1 wand gedaan te hebben bleek dat de andere posters verkeerd waren afgedrukt (landscape in plaats van portrait) dus die moeten opnieuw en daar moeten ze dus weer voor terug komen.

plog 29 (1)      plog 29 (2)

Het lek in de plantenbak werd gedicht en kregen we een nieuwe kast (de vorige was door de waterschade helemaal ontzet). Ook werd er vrijdag een heuse koffiemachine afgeleverd, die ben ik vergeten te fotograferen dus dat komt volgende week.

plog 29 (3)

Ook kwam er vrijdag nog een kerstkaart binnen, op 10 januari dus! Niet normaal hé, op Twitter zag ik dat dit bij meerdere mensen was gebeurd (levering was via sandd) dus blijkbaar was er nog een postzak opgedoken ofzo, heel raar in elk geval en zeker niet netjes.

plog 29 (7)

Zaterdagochtend nam ik de unboxing op van de Look Fantastic box, die zie je woensdag op mijn blog. Ik racete ook even snel naar de stad en was de enige op het parkeerdak. Lekker vind ik dat altijd, net als het eerst door verse sneeuw lopen haha (ik weet het, ik ben een beetje gek).

plog 29 (4)

Ik kocht bij de Primark een nieuwe spijkerbroek, deze sculpting broeken zijn echt heel fijn, je moet ze wel een maat groter kopen dan je normale confectiemaat maar ze sluiten mooie aan je krijgt er een goede bilpartij in en dat voor maar EUR 17,-. Ook nam ik een felgele sjaal mee voor EUR 2,- en een nieuwe wit hemdje. Ik kocht ook nog een kabeltje voor mijn telefoon zodat ik in de auto de navigatie kan gebruiken. Ik rijd nog rond met een tomtom als ik de navigatie nodig heb maar die is zo oud inmiddels dat van de wegen vaak niets meer klopt. Nu dus maar met de telefoon, gelijk getest op zondag en gaat als een speer.

plog 29 (5)

Omdat het zulk slecht weer was nam ik de bloemen deze week maar bij de Albert Heijn mee (2 bossen voor 4,-) want ik heb de markt overgeslagen.

plog 29 (6)

Zondag ging ik even lekker naar de zonnebank, dat doe ik altijd keurig ingesmeerd en met een brilletje 🙂

plog #29 (1)

Ondanks het slechte weer ben ik toch naar Bataviastad gereden (stond een straf windje) en kocht ik bij de Nikkie winkel een t-shirt met Mickey Mouse (leuk voor Dubai volgende maand) en een mooie blauw/wit gestreepte trui van een goede stevige kwaliteit.

Nikkie

Hoe was jouw week? Nog iets bijzonders gedaan?

Annette

12 thoughts on “Plog

 1. Hey, leuk dat Mickey shirt! Vooral omdat het angry Mickey is, zo kennen we een baasje het best, hihi.
  Oei, een broek van Primark…En die zit goed? Daar wil ik meer van weten! Ik heb zo een skinny stretch spijkerbroek maar ik vind hem zo niet lekker zitten, hij zit strak maar zakt ook steeds af. Ik ga even “langs” de Primark!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik heb ook al eerder broeken gehad van de Primark die 3x niks waren maar deze sculpting is echt heel fijn, wel heel strak dus vandaar maatje meer, een 38 bleef halverwege mijn bovenbenen hangen terwijl ik daar toch echt normaal in pas maar goed, who cares wat er in de label staat.

   Like

 2. Ik heb eigenlijk nog nooit een broek gekocht bij Primark! Ja, een pyjamabroek, maar dat telt eigenlijk niet he? Ik ben trouwens wel benieuwd naar hoe Batavia stad is. Ik hoor daar allemaal verschillende verhalen over.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s