GreenWatch

GreenWatch

Horloges, ik ken maar weinig mensen die geen horloge dragen. Zelf heb ik een paar mooie exemplaren en in mijn familie zijn we er dol op. Echt eksters, als het een beetje bling heeft of apart is dan zijn wij er wel voor de porren. Vooral mijn vader heeft een heuse collectie met horloges en hij is ook degene in de familie die voor iedereen batterijtjes vervangt en bandjes korter of langer maakt.

Greenwatch

Van GreenWatch kreeg ik een prachtig houten horloge toegestuurd. GreenWatch heeft niet alleen mooie horloges maar ook unieke exemplaren EN je doet iets voor het milieu want voor elk verkocht horloge planten ze via de stichting OneTreePlanted een boom. Een boom per verkocht horloge is natuurlijk veel meer dan er gebruikt wordt voor de horloges en zo wordt de natuur goed geholpen. Ik vind dat een mooi initiatief.  Waar horloges, die zijn geproduceerd uit andere materialen zoals metaal en kunststof, nogal een milieubelastend proces moeten doorstaan, worden deze houten horloges eco vriendelijk geproduceerd!

Bij het horloge komt ook een stukje gereedschap dat je eventueel nodig hebt als je de band wilt inkorten en er staat op de site een hele duidelijke uitleg hoe je dat dan moet doen. Het horloge heeft een mooie diepbruine kleur en voor mannen vind ik dit erg chique. Op mijn pols (even voor de demonstratie) is hij echt veel te groot maar ik weet dat er ook veel dames graag een herenhorloge dragen.

Greenwatch

Het houten horloge graveren kan ook. De boodschap die je er achterop laat zetten is zeer persoonlijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo wordt dit kado echt uniek en heel bijzonder voor degene die het mag ontvangen. Een groot voordeel is daarnaast dat deze horloges licht van gewicht zijn. Je voelt dus nauwelijks dat je een horloge om hebt, zelf houd ik erg van wat lichtere horloges. De horloges passen ook nog eens bij ieder outfit. Of je nou sportief, zakelijk of casual gekleed gaat.

Voor de maand december dus een zeer leuk kado voor vriend/vader/zoon of familielid die je dierbaar is en die je wilt verrassen met een prachtig kado. Ben jij al op kado-jacht voor de december maand?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

6 thoughts on “GreenWatch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s