Sample Saturday

L’occitane Crème Precieuse

Als ik een L’occitane winkel zie moet ik er altijd even naar binnen. De uitstraling is altijd zo fijn, je kunt er van alles lekker even uitproberen en snuffelen aan de mooie producten. Groot favoriet vond ik de Amande bodycream die ik al eens op mijn blog heb besproken. Klik hier voor de review.

Nu verzorgde ik mijn gezicht twee daagjes met de Crème Precieuse uit de Immortele lijn.

L'occitane creme precieuse

Wat voor product is het?

Crème Precieuse, waarop twee patenten rusten, heeft een drievoudige werking, die het ontstaan van rimpels zichtbaar vermindert en helpt om de huid haar stevigheid weer te geven. De crème zorgt voor een gladdere en meer steviger huid. Ook biedt deze crème bescherming tegen de invloeden van buitenaf waarvan we weten dat ze niet zo best zijn (vervuiling) en zorgen voor een snellere veroudering van de huid.

SS loccitane precieuse (2)

Welk merk betreft het?

Ik denk dat iedereen wel eens van L’occitane gehoord heeft? Wereldberoemd om hun handcrème waar ik dan weer geen fan van ben haha. Deze lijn heeft de Immortelle bloem in zich verwerkt en die heeft een mooi verhaal:

De Immortelle is een bloem met een uitzonderlijk lange levensduur: ze verwelkt nooit, ook niet als u ze plukt. Haar biologische essentiële olie is rijk aan actieve moleculen voor unieke resultaten op het gebied van anti-ageing.  Al meer dan 10 jaar heeft L’OCCITANE de uitzonderlijke anti-ageingseigenschappen van de strobloem uit Corsica, die de meeste geconcentreerde actieve werkstoffen bevat, onthuld en gepatenteerd. Het Immortelle-gamma biedt anti-ageingsbehandelingen die voorzien in alle behoeften.

Wat is de eerste indruk:

Heerlijk, ik had een dagje sauna gedaan en wie dat ook wel eens doet, weet dat je huid na zo’n dagje wel snakt naar een lekkere klodder verzorging. Als een sponsje verdween het dan ook in mijn huid. De volgende ochtend heb ik het zakje leeggemaakt. Er zat dus net genoeg in voor 2x gebruik echt een eerste indruk dus.

Creme precieuse

Kopen of niet kopen?

Ik zou hier best een fullsize pot van willen hebben. De eerste indruk was helemaal prima, hij ruikt wat kruidig maar niet overdadig (ik heb een hekel aan hele sterke geuren in een crème). Verder vind ik L’occitane een ‘betrouwbaar’ merk met fijne ingrediënten dus op basis van de kleine sample zou ik dat wel aandurven. Wel aan de prijs met EUR 52,- voor een pot.

Wat is jouw favoriete L’occitane product?

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik ben eigenlijk helemaal niet bekend met L’Occitane, ik ben natuurlijk wel eens in de winkels geweest om overal aan te snuffelen maar vaak bleef het daarbij.Gek eigenlijk, want de geur van hun producten vind ik heerlijk.Dat kruidige, ik hou daar wel van.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s