Sample Saturday

Exuviance – Bionic Oxygen Facial

Middels een persbericht kwam ik in aanraking met het merk Exuviance. Ik vroeg of er ook producten waren die ik mocht testen en ik kreeg een prachtig pakket toegestuurd. Daarin een fullsize serum die op een later moment een review krijgt maar ook diverse mooie samples.

Exuviance Bionic Oxygen Facial

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik besloot deze Oxygen – zuurstof- facial als eerste te gaan testen. Schot in de roos zo bleek,

Welk merk?

Exuviance is een verzorgingslijn die werd ontwikkeld door Dr. Van Scott en Dr. Yu, twee dermatologen die wereldwijd erkend worden voor hun baanbrekende onderzoek op het vlak van cosmetische dermatologie.

De Exuviance huidverzorgingsproducten corrigeren zichtbare tekens van veroudering. Met producten van Exuviance kan je je huid thuis op eenzelfde manier verzorgen als in een schoonheidsinstituut.

Exuviance Bionic Oxygen Facial

Wat is het?

Dit unieke masker bevat zuivere zuurstof die je huid nieuw leven inblaast. Het ondersteunt de natuurlijke energieproductie in de cellen en heeft een positief effect op het collageen in de huid. Een mix van PHA’s en Bionzuren maakt de huid weer compact en soepel. Het resultaat is een zichtbaar stralende huid.

Dit masker is een heerlijke ervaring die je huid met een flinke teug zuurstof verfrist en een grondige transformatie laat ondergaan.

Exuviance Bionic Oxygen Facial

Wat vond ik ervan?

ZALIG ja met hoofdletters. Het masker komt als een doorzichtige (lichtblauwe) gel uit het pompflesje. Eenmaal op je gezicht aangebracht veranderd deze naar wit en gaat ‘bubbelen’. De belletjes knappen vervolgens en het masker verdwijnt zo goed als van je gezicht en in je huid. Hele aparte ervaring maar heerlijkheid ten top. De eventuele restjes spoel je na een paar minuten makkelijk van je gezicht. Na gebruik totaal geen trekkerig of droog gevoel en ja ik moet inderdaad zegen stralend. Jammer van het kleine flesje haha dit smaakt zeker naar meer.

Exuviance Bionic Oxygen Facial

De zuurstof belletjes verdwijnen langzaam van je gezicht – zalige ervaring

Waar te koop en wat kost het?

Het masker kost maar liefst EUR 85,- maar dan heb je wel wat. Dit product kun je in niets vergelijken met een masker dat je bij de Drogist of Apotheek koopt. Daarvoor zijn de ingrediënten te hoogwaardig en ja daar betaal je voor maar nogmaals dan heb je wel iets heel moois in huis. Online te koop via deze website –Klik hier– . Ik zie nog geen aangesloten schoonheidssalons in Nederland maar dat kan toch niet lang op zich laten wachten denk ik. Woon je in België? Dan wist ik wel en zou ik direct een zalige behandeling boeken. Als je jezelf dus eens enorm wilt verwennen probeer dan dit eens. Je huid zal je dankbaar zijn.

Annette

14 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik heb een bubble masker van Utsukusy maar moest er enorm aan wennen, de eerste keer vond ik het gevoel verschrikkelijk door het gekriebel op mijn huid. De keren daarna ging het gelukkig stukken beter. Dit masker klinkt zeker top!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Exuviance | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Exuviance | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s