Plog

Plog #18

De week ging weer verbazend snel voorbij. We hadden een uurtje extra, op het werk hadden we vrijdag een hele rare dag. Kortom lees snel verder wat ik allemaal deed de afgelopen week.

Ann ages gracefully

Bij het opruimen van mij kledingkast kwam ik deze sjaal tegen. Die heb ik echt al jaren maar nauwelijks gedragen. Nu kun je niet meer om het dierenprintje heen en heb ik me er aan overgegeven haha, dus onder het mom wie wat bewaard die heeft wat kan deze de komende maanden lekker gedragen worden.

Plog 18 (3)

Er was deze week sales conferentie dus we waren de hele week maar met 5 man op kantoor 🙂 de verbouwing begint echt vorm te krijgen. Wat je ziet word onze mock-shop oftewel nep-winkel. Ja, we krijgen een heuse winkel in ons kantoor waar we a) product kunnen zien natuurlijk maar b) bepaalde opstellingen voor de winkel kunnen uittesten en kijken hoe we bijvoorbeeld een winkelruit willen stylen.

Plog 18 (4)

Nou ja, ik zeg we maar dat doen mijn collega’s natuurlijk haha ik houd me bij het HR werk maar zal vast mijn mening wel mogen geven. Onze keuken blijft staan maar daar wordt een heuse ‘kantine’ omheen gebouwd beetje diner idee moet het worden.

Plog 18 (2)

 

Vrijdag hadden we een rare dag zoals ik schreef. Om 11 uur klapte het internet eruit en tja, wat dan want onze IT support zit in de UK en die konden we dus ook niet bereiken. Uiteindelijk heb ik met mijn mobiel iemand te pakken kunnen krijgen. Zijn we maar lang gaan lunchen en na 2 uur waren we weer in de lucht. Zaten we net goed en wel weer te werken ging het brandalarm. Dat is de tweede keer al deze maand en wederom het tosti-ijzer van de buren die een broodje laten aanbranden. Gedoe en het was koud en nat buiten…..

Harrods Hamper

We kregen een enorme doos van Harrods bezorgd en de dames en ik waren super nieuwsgierig natuurlijk wat erin zou zitten. Van de pakbon werden we niet veel wijzer en hij was geadresseerd ‘aan het kantoor’ dus uitpakken die handel haha er kwam een prachtige mand met Engelse lekkernijen te voorschijn. We hebben hem nog onaangebroken gelaten maar aankomende week als iedereen er weer is gaan we hem vast lekker leeg eten.

Wish planner

Op Wish bestelde ik deze planner voor geloof ik EUR 2,- ik vind dit handig voor alle krabbels die ik maak op een dag en hij ligt dus ook naast mijn computer, heel handig. Ben jij ook altijd aan het krabbelen? Dan is het wellicht ook iets voor jou.

Plog 18 (11)

Zaterdag gezellig met Isabelle naar de stad geweest en zijn we goed geslaagd voor wat nieuwe kleding. Ik had mijn ‘eerste’ salaris binnen dus dat moest gevierd haha. Ik kocht een heerlijk pak van Reinders en ondanks dat ik niet de doelgroep ben van deze Hollandse modemeiden vind ik dit pak een schot in de roos. Mooie bordeaux rode kleur en zit heerlijk. Leuke meiden ook en super hoe ze hun merk in de markt hebben gezet, leuk hoor!

Plog 18 (9)

Ik deed ook mijn nieuwe winterjas aan, lekker wind- en waterdicht en valt tot net boven de knie. Zalig, zo blijf ik lekker warm en hij is in een mooie donkerblauwe kleur.

Plog 18 (10)     Plog 18 (7)

Ook kocht ik nog een spijkerbroek en col-shirtje, en om de aankomende kou te trotseren bij Zeeman 2 thermo leggings en een thermoshirt. Ideaal als het straks echt koud word. Ook kocht ik weer rozen en tulpen, Skoet had er vorige week maar 1 gegeten dus ik durf het nog wel een keer aan. De weekboodschappen gehaald en op zondag het huishouden gedaan en lekker gechilled op de bank.

Plog 18 (8)

Deed jij nog iets leuks de afgelopen week?

Annette

18 thoughts on “Plog

  1. Skoet had dit keer vast geen zin in tulpen for breakfast, mooie bossen bloemen! Wat heerlijk zo een verwen pakketje, wel vreemd geadresseerd… Moest direct denken aan die enge pakketjes in Amerika.Ja, het is weer flink koud aan het worden, mijn dikke winterjas heb ik ook al binnen handbereik. Zo een planner is inderdaad handig, ik krabbel ook wat af. En ik blijf een chaoot, blog dingen zet ik rustig op boodschappenlijstjes en vice versa 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s