Exuviance

Vespera Bionic Serum

Een tijdje terug kreeg ik een prachtig pakket met Exuviance producten toegezonden. Je kon al lezen in deze Sample Saturday wat ik van het masker vond (klik hier). Inmiddels heb ik ook het tubetje met de reiniger opgemaakt die ook zalig was in gebruik en is het nu de tijd aan het serum.

Exuviance

Over Exuviance:

Het Exuviance gamma is gebaseerd op de meest geavanceerde technologie die momenteel beschikbaar is. Het effect van de werkzame stoffen werd klinisch bewezen en door dermatologen wereldwijd en door onafhankelijke wetenschappelijke publicaties in vooraanstaande medische en dermocosmetische tijdschriften geruggensteund. Exuviance huidverzorging staat dan ook voor een wetenschappelijk bewezen huidtransformatie.

Het serum heb ik fullsize ontvangen en heb ik de afgelopen weken gebruikt. Ik heb het gebruikt in de avond. Aangebracht op een gereinigde huid. Het serum is op zich al best heel voedend, ik had nog maar een klein beetje nachtcreme nodig daarna.

Vespera Bionic Serum Exuviance

Wat doet het Vespera Bionic Serum?

Gepatenteerd lactobionzuur en PHA’s (anti-verouderings zuur en huidversterkend) hebben een spectaculair effect op tekens die kenmerkend zijn voor een door de zon verouderde huid: rimpels, grove poriën, een uitgezakte huid, bruine vlekken en een vale teint. Dit serum bevat bovendien een algenextract dat de huid weer doet stralen. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze formule een vale, door omgevingsfactoren aangetaste huid weer levenskrachtiger maakt en meer doet stralen.

Hoe te gebruiken?

Het serum voorzichtig met de vingertoppen op de gereinigde huid van gezicht en hals, vooral op kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en rimpels rond mond en neus aanbrengen. Het overtollige product zachtjes over de rest van het gezicht inmasseren.

Vespera bionic serum Exuviance

Yup, ik kan dit alleen maar beamen. Mijn huid ziet er door gebruik van dit serum echt goed uit. Het viel me eerlijk gezegd al na een paar keer gebruik op maar nu ik het al een paar weken gebruik zie ik echt een mooie glans en ziet mijn huid er echt stralend uit. Ik test natuurlijk veel producten maar wissel altijd maar steeds 1 product tegelijk zodat ik kan zien wat het verschil is op mijn huid.

Het doet iets met de doorbloeding want ik zie na het aanbrengen een natuurlijke blos verschijnen, die lichte roodheid trekt ook wel snel weer weg maar daardoor kan ik wel zien dat het dus ‘iets’ doet met mijn huid. Ja, echt lekker.

Dit serum is niet goedkoop. Hij kost EUR 76,50 maar ik vind het zeker zijn geld waard. Je kunt het product kopen op de Belgische site van Exuviance (Exuviance.Be). Prachtige producten en wat een heerlijke kennismaking met dit merk. Ik ben blij dat ik nog een aantal samples van de andere producten heb want wat mij betreft is het allemaal veelbelovend.

Vespera Bionic serum Exuviance

Ik snap dat dit niet voor iedereen betaalbaar is maar ik merk echt een goed verschil met mijn huid. Soms dus een goed idee om even door te sparen voor een product waarvan je ziet dat het zoveel goeds doet voor je huid. Een serum trekt ook net wat dieper in de huid dan dat een crème doet dus wat mij betreft sowieso altijd je geld spenderen aan een serum in plaats van aan een crème.

Gebruik jij altijd een serum?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

15 thoughts on “Exuviance

  1. Helemaal nieuw voor mij, dit merk! Het klinkt heerlijk. Om je vraag te beantwoorden. Ik ben de laatste tijd helemaal into de essence. En ik vind en een essence en een primer too much. Dus momenteel gebruik ik alleen een essence onder de gezichtscrème.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Exuviance | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s