Sample Saturday

Exuviance – Hydrafirm

Op mijn citytrip naar Krakau (lees hier) kon ik weer mooi wat samples meenemen en uitproberen. Van het mooie Exuviance heb ik je al een review gegeven van het serum (lees hier) en ook het gezichtsmasker uit een vorige sample Saturday (lees hier) was een topper. Vandaag is de Hydrafirm aan de beurt.

Welk merk?

Exuviance werkt al meer dan 20 jaar samen met toonaangevende fabrikanten van cosmeceuticals, nutriceuticals en medische hulpmiddelen, die innoverende, gepatenteerde technologieën en ‘state of the art’ producten bieden.

Exuviance hydrafirm

Wat is het?

Exuviance Hydrafirm is een unieke combinatie van multiactieve ingrediënten die alle tekens van huidveroudering doeltreffend aanpakken. Bovendien zorgen ze ervoor dat de huid er jonger en compacter uitziet en beter gehydrateerd is.

 • Hyaluronzuur en Prodew® herstellen actief het hydratatiepeil.
 • Prodew® voorziet de huid van de noodzakelijke aminozuren om NMF (een natuurlijke hydratatiefactor) aan te maken, de diepere vochtreservoirs in de huid weer aan te vullen en de huid compacter te maken.
 • Een drievoudig verstevigend complex met NeoGlucosamine®, Bionzuur en Peptiden stimuleren de collageenmatrix* in de huid, zodat de huid er compacter, gelift en steviger uitziet (*in-vitrotest).
 • Krachtige antioxidanten helpen schade als gevolg van agressieve omgevingsfactoren te voorkomen en zorgen ervoor dat de huid compacter en steviger wordt.

Exuviance hydrafirm

Wat vond ik ervan?

Zalig, ik kan niet anders zeggen, wederom een heerlijk product. De crème heeft een lichtblauwe/groene kleur en trekt snel in. Mijn huid reageert heel goed op de producten van dit merk. Met name tijdens vakantie’s kan mijn huid nog wel eens wat onrustig worden maar na een week gebruik zie ik alleen een prachtige glow. Zo jammer dat het tubetje nu leeg is haha.

 

Waar te koop en wat kost het?

Niet goedkoop – EUR 73,-. In België bij diverse schoonheidssalons te koop. In Nederland moeten we het online bestellen. Dat is wellicht voor een product een deze prijsklasse een ‘gok’ maar ik kan alleen maar aangeven dat het hier een hoogwaardig product betreft en waar je zeker effect van ziet. Dat is bij producten wel eens anders. Ik vind het een aanrader in elk geval.

Annette

 

5 thoughts on “Sample Saturday

 1. Klinkt heerlijk en ik geloof direct dat het ook een heel fijn product is. Dit soort “prijzige” merken zouden eigenlijk samples moeten verkopen zoals bij Paula’s Choice zodat je hun producten eerste kunt uitproberen. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is prijzig maar jeetje, ik geloof direct dat dit een heel fijne crème is! Soms kan ik verbaasd zijn over “budget” producten maar soms zijn de wat duurdere merken ook een blije verrassing. Ik ga morgen even googelen op dit merk. Mijn huid vind ik er even niet tof uitzien, ik vrees dat ik nu echt de sporen van mijn leeftijd ga zien. Was vandaag een dagje aan zee ivm een verjaardag en toen ik de foto’s zag..oeps. Nu uitrusten, ben bekaf…

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s