Exuviance

Exuviance – night lift

Hoe leuk is het als een bedrijf je nogmaals benaderd om een product voor hen te testen. En als het dan ook nog om het mooie Exuviance gaat dan ben ik weer in mijn nopjes. Al eerder heb je kunnen lezen over het serum (lees hier het artikel) en ook in de sample Saturday heb ik een fijn masker getest (lees hier).

Exuviance night lift

Dit keer koos ik voor het Night lift serum – het woordje lift deed het hem haha, met de zwaartekracht die haar intrede doet als je wat ouder wordt is alles wat liftend is meegenomen natuurlijk. Het product komt in een mooie pomp-tube die je op de dop kunt plaatsen en door het pompje volledig op kunt gebruiken dus geen product dat achterblijft (is toch altijd zonde).

Over Exuviance:

Exuviance huidverzorgingsproducten werden ontwikkeld door dermatologen, wereldleiders in anti-agingdermatologie, en hebben een klinisch bewezen werking. De producten worden aanbevolen en gebruikt door huidverzorgingsexperts wereldwijd. De wetenschappelijke kennis en de fascinatie voor schoonheid maakt Exuviance tot een autoriteit op het vlak van huidverzorging.

Exuviance Night lift

Night lift:

Exuviance Age Reverse Night Lift versterkt de huideigen nachtelijke herstelcyclus.

Een drievoudig liftend complex met Peptiden en Polyhydroxyzuren stimuleert de collageenaanmaak en verstevigt de omringende steunstructuren. Het werkt als een filler die de huid compacter maakt door ze met natuurlijk collageen op te vullen. De huid ziet er gelift uit, diepe rimpels worden van binnenuit gladgestreken.

Na een studie van 4 weken stelde 97 % van de proefpersonen vast dat hun huid er globaal beter uitzag (gegevens Neostrata).

Een flinke dosis antioxidanten houdt de verstevigende en gladmakende eigenschappen van deze verzorging intact. Een bijzonder doeltreffend druivenpitextract, gepatenteerd Maltobionzuur, Gluconolacton, Vitamine E en bessenextracten helpen oxidatieve schade te beperken, vrije radicalen te neutraliseren en de collageen- en elastineafbraak te voorkomen. Bovendien versterkt Gluconolacton de beschermende huidbarrière tijdens uw slaap, zodat uw huid minder vatbaar wordt voor omgevingsstress.

Exuviance Night lift

Mijn mening:

Ik gebruik het product een keer of 3 in de week, hij geeft een klein ‘prikkeltje’ en aangeraden wordt ook door het AHA wat erin zit je huid goed te beschermen tegen de zon. Een paar dagen voor mijn vakantie naar Griekenland ben ik dan ook gestopt met dit product (je pakt dan toch meer zon ondanks dat je je goed insmeert) en na mijn vakantie weer lekker verder gaan gebruiken.

Ik vind vooral de ‘gladheid’ van mijn voorhoofd opvallend maar ook mijn decolleté. Ik smeer altijd, gezicht, hals en decolleté en ja daar zag ik nu toch echt een goed verschil veel minder ‘rimpelig’ mooi gewoon en zichtbaar gladder. Het is geen goedkoop product met haar € 73,- maar zeker zijn geld waard.

Als je net als ik het product zo’n 3x per week gebruikt doe je echt lang met deze tube dus wat mij betreft prima te doen. Vooral door de zichtbare resultaten wat mij betreft een topper. Er zijn niet veel crèmes waar je dit kunt ervaren. Ik ben weer blij met deze ontdekking.

Annette

*ik ontving dit product ter review*

3 thoughts on “Exuviance

  1. Ook best pittig qua prijs maar als het werkt, werkt het. Jammer dat je geen voor en na foto hebt, ik zou graag het gladde effect willen zien, want dan zou deze crème zomaar op mijn wishlist kunnen komen. Is het verkrijgbaar in de winkel of alleen online? Mochten ze het bij Douglas ofzo verkopen dan ga ik een keertje vragen of ze een sample hebben. Nieuwsgierig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s