Plog

Vakantieplog Kreta 2018

Ik ben weer terug van een heerlijke relax vakantie op Kreta. Ik neem je mee middels mijn vakantie foto’s. Het kan zijn dat je er al een aantal van hebt gezien via Instagram maar met het algoritme dat er tegenwoordig is kan het ook maar zo zijn dat je er een aantal hebt gemist.

Vakantieplog Kreta (1)   Vakantieplog Kreta (6)

Ik vertrok op zondag, de vlucht stond gepland voor 18:00 maar vertrok uiteindelijk bijna een uur later. We zaten allemaal netjes in het vliegtuig en we leken op tijd te vertrekken maar door de drukte kreeg de piloot geen permissie om op te stijgen, afwachten in het vliegtuig dus maar. Uiteindelijk viel ik om half 3 s’nachts op mijn bedje neer. Pfff gesloopt.

Vakantieplog Kreta (2)     Vakantieplog Kreta (7)

Vakantieplog Kreta (8)     Vakantieplog Kreta (10)

Tijdens de vakantie heb ik niet veel ondernomen. Ik was al eens eerder op Kreta geweest samen met Isabelle en wilde vooral lekker uitrusten van de hectische afgelopen maanden. Elke dag dus bij het zwembad en er in de avond lekker op uit. Lekker slenteren door het stadje.

Vakantieplog Kreta (11)     Vakantieplog Kreta (14)

Vakantieplog Kreta (17)

Ik had een prachtig uitzicht op de zee vanaf mijn piepkleine balkonnetje, je kon er net een stoel op zetten en dat was het dan wel. Ik heb ook heel veel samples gebruikt tijdens mijn vakantie en netjes in een boekje bijgehouden hoe de werking was. Als de sample Saturday dus terugkomt op mijn blog heb ik voor een flink aantal weken materiaal.

Vakantieplog Kreta (18)     Vakantieplog Kreta (16)

Vakantieplog Kreta (19)

Ik ben ook nog een avondje met de taxi naar Elounda geweest dat is een plaatsje vlak bij. Ik zal zelf in Agios Nikolaos. Elounda is het Ibiza van Kreta maar ik vond het eerlijk gezegd niet  zo boeiend. Het leek wel een beetje vergane glorie maar wellicht was ik er niet op het juiste moment.

Vakantieplog Kreta (29)     vakantieplog-kreta-24.jpg

Er gingen twee leuke tunieken mee terug in de koffer die ik daar in een leuk winkeltje op de kop heb getikt. Ook kocht ik nieuwe armbandjes, twee lederen riemen, leuke onderzetters en een nieuw tasje. Kortom lekker geshopt dus ook 🙂

Vakantieplog Kreta (27)     Vakantieplog Kreta (31)

Terug naar huis ging ook niet heel soepeltjes weer met een uur vertraging (maar gelukkig geen annulering zoals een Transavia vlucht die met ons zat te wachten, ai!) en om half 5 afgelopen vrijdagochtend viel ik uitgeput in mijn eigen heerlijke bedje. Ik moet woensdag weer werken dus nog even genieten van mijn laatste 2 vakantiedagen.

Ben jij al op vakantie geweest?

Annette

23 thoughts on “Plog

  1. Ziet er heerlijk ontspannen uit. Ik ben vandaag weer begonnen met werken maar airco op het werk dus geen straf. Ga je weer bloggen over beauty? (sample saturday) Ik mis je beauty artikelen nog steeds. Fijne dagen nog.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk, ik ben dus ook al terug van Griekenland. Het is een mooi land, maar achter de leuke kiekjes gaat ook veel oude meuk voorbij… opruimen kunnen ze niet zo goed.

    Leuke tuniekjes daar hou ik,wel van. En nu weer de schouders eronder meid…

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s