Shoti Maa

Magic box – thee

Ik heb weer een leuke thee post voor jullie. Deze keer nam ik bij de supermarkt deze Magic box mee van Shoti  Maa. Een doosje met 12 verschillende theesmaken.

Shoti Maa Magic box thee

Ik was nog niet bekend met de thee van Shoti Maa maar een rondje google leert mij dat dit merk al meer dan 30 jaar bestaat. En dat de makers hun thee maken vanuit een Ayurveda en Yoga mindset. Ze willen dit bekend maken (en toegankelijk) voor een groot publiek en doen dat door heerlijke theesmaken op de markt te brengen.

Shoti Maa magic box

Shoti Maa betekent “kleine moeder” en alle smaken zijn dus gebaseerd op de chakras. Als je bekend bent met yoga weet je dat dit de belangrijkste energiecentra zijn. Ook hebben ze een onlangs nieuwe smaken uitgebracht die zijn gebaseerd op de vijf elementen (ruimte, vuur, lucht, water en aarde). Dit alles voor een meer harmonieus leven.

Shoti Maa thee

 

Er zit dus een heel verhaal achter deze thee soorten. Leuk vind ik dat. De thee is biologisch en in dit doosje kun je dus kennismaken met 12 smaken zowel uit de Chakra lijn als uit de elementen lijn en dan dus beslissen welke je wellicht in een groot verpakking wilt aanschaffen.

Shoti Maa thee

Shoti Maa Thee

De smaken die in het doosje zitten zijn:

Emotional Detox (met Hibiscus en Munt), Life on Wings (met Venkel, Kardamon en Sinaasappel, Purity Flame (met Chocolade en Chili), Joyful Silence (met Appel en Citroen), Touch the Ground (met Honing, Anijs en Salie), Delighted (met Gember en Citroen), Harmony (een klassieke Chai thee) , I am (met Salie, Gember en Vlierbloesem), In the Mood (met Hibiscus en Sinaasappel), Loving (Groene thee met Sinaasappel en Bergamot), Sanctify (met Gember, Venkel en Kaneel), Talk to me (met Zoethout, Munt en Lavendel)

Shoti Maa thee

Ik heb al een paar zakjes op als ik zie dat er leuke spreuken op het theelabeltje staan, haha spuit 11 werd ook wakker. Er zitten heerlijke smaken tussen en ook al heb ik ze nog niet allemaal geproefd vind ik het zeker een aanrader als je ook eens wat anders wilt proberen.

Shoti Maa thee

Shoti Maa thee

Zoals gezegd vond ik dit doosje gewoon bij de supermarkt (bij de Jumbo in dit geval) en volgens mij kost het rond de EUR 3,-. Leuk voor de echte theeleut of als onderdeel van een cadeautje.

Kende jij de thee van Shoti Maa al?

Annette

 

15 thoughts on “Shoti Maa

  1. Het zijn mooie doosjes. Laatst bij mijn supermarkt hadden ze thee voor de helft.ik had n doosje van shotimaa met apfel & zitrone. Het is ook een duitse verpakking. Het is een aparye maar wel lekkere smaak. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe smaken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh wat leuk, allemaal verschillende smaakjes in 1 verpakking. Ik moet zeggen dat ik zelf alleen niet zo ‘experimenteel’ ben met thee haha. Ik drink altijd Pickwick (alhoewel veel mensen dat natuurlijk geen ‘echte’ thee noemen en dat is natuurlijk ook wel een klein beetje waar;-))

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s