Ketting

Ketting – Kaya zilveren sieraden

Lucky bastard als ik ben mocht ik zo maar weer een sieraad uit kiezen voor een review op mijn blog. Deze keer van de mooie website van Kaya – sieraden voor bijzondere momenten. Niet alleen leuk voor jezelf of om kado te doen maar Kaya is ook nog eens zeer betrokken bij de mensen die het een stuk minder goed hebben.

Kaya sieraden

De site van Kaya sieraden heeft een uitgebreid assortiment met prachtige sieraden die je kunt laten graveren. Van armbanden, tot aan bedels, ringen, oorbelletjes enfin keuze genoeg dus. En of je nu een ‘mamma’ sieraad wilt of dat je iets voor je kindje wilt laten graveren het kan allemaal.

Ik besloot uit mijn comfort zone te gaan en eens een ketting te bestellen, ik heb niet graag iets om mijn nek maar ik dacht als ik er een wat langere ketting bij bestel dan gaat het vast goed. De ketting heeft 2 discs die in elkaar verstrengeld zijn, simpel, tijdloos, ik vind hem prachtig.

Ik heb ervoor gekozen geen gravure qua tekst alleen een klein hartje te doen maar je kunt het sieraad dus personaliseren zoals je dat zelf graag wilt en dan heb je dus een heel bijzonder en persoonlijk sieraad. Ik ben er dol op.

Giving back

Kaya gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Het klinkt misschien een beetje als een Miss World verkiezing, maar het zou mooi zijn als we de wereld een klein beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Daarom doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki, zodat een kind in Gambia naar school kan. Wellicht een kleine druppel op een gloeiende plaat, maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben, maar ook echt concreet bij te dragen aan kinderen aan de andere kant van de wereld. We zijn er trots op dat we voor het schooljaar 2017 totaal €3000 mochten doneren en in de afgelopen jaren ruim 8500. Op dit moment gaan er door donaties 20 kinderen naar school. Hierdoor draagt KAYA bij aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst, namelijk verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.

Kijk en dat is in deze tijden toch ook niet onbelangrijk dus met je aankoop doe je niet alleen goed voor jezelf – of voor diegene die het prachtige sieraad krijgt maar ook voor hen die het niet goed hebben en dat stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen onderscheid Kaya dan weer van anderen. Mooi hoor!

Ik laat hierboven ook nog even zien dat je de ketting qua lengte makkelijk aan kunt passen doordat de ketting meerder oogjes heeft. Handig!

Vind jij het belangrijk dat een onderneming ook aan anderen denkt? Je ziet het steeds vaker en ik vind het een heel goede zaak zo dragen we allemaal ons steentje bij toch?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

 

12 thoughts on “Ketting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s