Sample Saturday

Instituut Esthederm

Toen ik wist dat ik weer over beauty zou gaan bloggen heb ik besloten om een heleboel samples mee te nemen op vakantie naar Kreta (zie hier de plog). Ik heb dus weer voor een aantal weken genoeg materiaal verzameld.

Instituut Esthederm Paris

Deze week laat ik een tweetal samples zien die ik al voor mijn vakantie heb opgemaakt. Ik kreeg deze van mijn schoonheidsspecialiste maar het merk is ook online te koop. Niet goedkoop dat zeg ik er alvast even bij.

Welk merk?

Instituut Esthederm is een exclusief, onafhankelijk Frans schoonheidsmerk, gebaseerd op meer dan 35 jaar onderzoek en meer dan 80 bewezen gepatenteerde formules. Instituut Esthederm produceert natuurlijke en langdurige schoonheidsresultaten die worden gewaarborgd doordat de producten werken in totale harmonie met de biologie van je huid. In plaats van te zoeken naar externe, tijdelijke oplossing, activeren de producten de huid, zodat deze zichzelf kan herstellen.

Instituut Esthederm Paris

Wat is het?

In dit geval een tubetje met anti-rimpel correctie en een radiance crème. Ik had deze mee op (zaken)reis en heb ze daarna thuis verder opgemaakt. De anti-rimpel gebruikte ik in de avond en de radiance (voor die mooie glow) in de ochtend.

Wat vond ik ervan?

Heerlijk, de crèmes hebben actieve ingrediënten, voelen luxe op de huid, trekken snel in en zorgen ervoor dat mijn huid goed gevoed aanvoelt. Ik heb een paar dagen heerlijk genoten van deze crèmes.

Instituut Esthederm Paris

Waar te koop en wat kost het?

Zoals ik al zei hierboven is dit een merk dat verkocht wordt bij salons maar ook online te koop is dus als je Google even los laat op dit merk kun je het zo vinden. De anti rimpel crème kost EUR 45,- en de Radiance crème kost EUR 62,-. Niet goedkoop dus maar wel een heerlijke verwennerij voor je huid.

Ben jij bekend met de producten van Instituut Esthederm?

Annette

7 thoughts on “Sample Saturday

  1. Van daar dat jij er zo goed uit ziet 👌Gebruik zelf nooit iets op mijn gezicht en kan er ook niet zo goed tegen. Ga wel regelmatig naar een schoonheidsspecialiste en zij gebruik alles op natuurbasis

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s