Dubai

Reisverslag Dubai

Ow wat was het heerlijk! Ik heb zo genoten van mijn weekje in Dubai. Zoals jullie in mijn persoonlijke updates van de afgelopen tijd hebben kunnen lezen (deel 1, deel 2 en deel 3) was ik na een roerige periode wel even toe aan wat zon en rust.

Dubai reisverslag        Dubai verslag (3)

Op een koude zondagochtend bracht mijn zoon me naar Schiphol (hoera voor een kind met rijbewijs 🙂 ) en kon de reis beginnen. Best lang vliegen zo’n 6,5 uur maar ik wilde echt even een warme bestemming. Het vliegtuig had de hele nacht aan de sluis gestaan dus moest voor vertrek even ijsvrij worden gemaakt. Echt grappig we gingen dus met het vliegtuig door een soort wasstraat, haha en toen huppakee de lucht in.

Dubai verslag (4)        Dubai verslag (5)

In Dubai is het 3 uur later als bij ons. Van dat tijdsverschil heb ik wel een paar dagen wat last gehad. Ik kwam rond 6 uur in de avond aan en nadat ik mijn koffer had uitgepakt, heb ik in het hotel restaurant wat gegeten en ik was doodop dus naar bed gegaan.

 

Dubai verslag (24)        Dubai verslag (6)Dubai verslag (13)

De ochtenden bracht ik door bij het zwembad. Meestal was ik daar alleen of kwam er even iemand een paar baantjes trekken. De badmeester had dus ook niets te doen dus die bracht mij elke dag een bekertje limonade haha. Ik heb lekker kunnen lezen en dan in de middag ging ik douchen en met de metro richting 1 van de vele malls die Dubai rijk is. De metro is heel goedkoop trouwens en er is een aparte cabine alleen voor vrouwen en kinderen (o wee als een man daar per ongeluk instapte haha werd gelijk door de dames terecht en weg gewezen).

Dubai verslag (7)       Dubai verslag (11)   Dubai verslag (8)

In Dubai kun je echt shop till you drop, letterlijk wel te verstaan, ik heb nog nooit zoveel winkels bij elkaar gezien. Uiteraard ging ik bij de Victoria Secret langs en ook de Bath & Bodyworks stond hoog op het verlanglijstje.

Dubai verslag (19)     Dubai verslag (20)

Voor Timo moest ik ook nog even shoppen want hij was op 11 februari jarig geweest wist niets dus ik zei, ik koop wel wat in Dubai voor je :). Ik heb 1 excursie gedaan dat was een halve dag en toen ben ik naar het Dubai Museum geweest een Arabisch huis bezocht en naar de Souk geweest. Verder ging ik vooral om even de batterij op te laden en wat vitamine D op te doen.

Dubai verslag (17)  Dubai verslag (18)   Dubai verslag (9)      Dubai verslag (10)   Dubai verslag (16)    Dubai verslag (14)

Het was een zalige week, in een paar aparte artikelen zal ik nog wat aankoopjes uit de doeken doen hier op mijn blog.

Ben jij wel eens in Dubai geweest of zou je er wel eens heen willen?

Annette

23 thoughts on “Dubai

 1. Zo te zien, aan de foto s, heb je echt genoten van deze kleine vakantie. Ik hoop dat je helemaal fris en opgeladen weer terug kwam. Benieuwd wat je bij victoria secret gekocht hebt. Nee voor mij geen dubai, ben niet zo’n wereldreiziger, doe mij maar gewoon nederland, heb ik het ook naar mijn zin. Leuke blog😊👍

  Geliked door 1 persoon

  • Er is best veel te zien ook in Dubai maar daar had ik nu minder behoefte aan. Het is wel een behoorlijk nieuwe stad natuurlijk dus echt ‘oude’ gebouwen of iets kom je er niet echt tegen. Er komt een Bath & bodyworks artikel 😉

   Like

  • Je stelt je er toch een beetje op in hoor en ik moet zeggen ik had een hele rij stoelen voor mij alleen. Er komt regelmatig eten/drinken voorbij en verder lekker lezen dan is het best snel voorbij. En voor mij was de zonzekerheid gewoon een must deze keer 🙂

   Like

 2. Zalig er een weekje tussenuit te zijn, maar Dubai zegt me écht niets 🙂 Ik zou het ook moeilijk hebben om een week helemaal niets te doen, alhoewel de batterijtjes na zo’n week wel lekker opgeladen zullen zijn kan ik mij inbeelden!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben een jaar of 10 geleden een week naar Dubai geweest. Een vriend van mijn echtgenoot reed mee in de 24 uren van Dubai en wij gingen om te supporteren…
  Het is mij toen niet erg bevallen: overal kranen om hoge gebouwen op te trekken en de arbeiders werden vervoerd in geblindeerde busjes… verschrikkelijk…
  Maar van hun shoppingmalls kunnen ze bij ons nog wat leren!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: New Look | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s