Opgemaakt

Empties Mei 2020

Ik laat je weer zien wat er de afgelopen maand opging aan producten. Het is wat meer kleine spul deze maand maar er zitten weer een paar heerlijke items tussen. Onder de foto’s vind je de linkjes als er volledige artikelen zijn verschenen.

Deze video is nog met ‘oud’ haar, de video van vrijdag is met mijn nieuwe coupe 🙂

Ging er bij jou nog wat op de afgelopen maand?

Annette

Empties mei 2020 (1)

Micellair water – Klik hier

Empties mei 2020 (2)

Kiko lippenbalsem – Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  • Ja de douchegel van Balea kost maar 0,55 dus echt een koopje en ze hebben zulke fijne geuren altijd en ook elk seizoen een paar limited edition geuren. Ik vind ze echt heel fijn, heb nu Palmolive gehaald maar die vind ik toch wat chemisch ruiken 😦 Leuk is dat truitje he?! Hij is wel vrij dik dus met dit mooie weer veel te warm 🙂

   Like

 1. Een serum met Vitamine D, dat klinkt bijzonder, goede tip voor mensen met eczeem of psoriasis. Grappig hoe je uitbeeldde hoe je de baby oil opbrengt, herkenbaar. Zeker dat “huggen”, soms zou ik willen dat mijn armen wat langer waren omdat mijn huid soms zo jeukerig is en dan midden op mijn rug. Waar ik nooit bij kan. Ik had zelf wel eens een soort sponsje/watje op een stokje gemaakt om maar bij het midden van mijn rug te komen maar dat was geen succes, haha!
  Die shampoo ga ik onthouden, die lijkt mij ook heel fijn!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja veel halflege verpakkingen opgemaakt het lekkerste was de body yoghurt van de Body shop in de geur British Rose. Misschien over een weekje een ritje naar de DM en de dierenwinkel in Duitsland. Let er op dat je een mondkapje bij je hebt want verplicht in alle winkels in Duitsland. Kreeg gisteren mijn mondkapjes uit China binnen had er precies 3 weken overgedaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s