Plog

Plog #4

Wat hebben we weer een heerlijk weekend achter de rug. Echt zo’n vakantie gevoel krijg ik er van. Hebben jullie dat ook? Ik neem je weer mee middels foto’s al was het weer niet over-actief dit weekend haha 🙂 Ik gebruik mijn weekenden dan ook vooral om lekker bij te komen van de werkweek.

plog 3 (1)

Vrijdag was ik later thuis dan normaal. Het rooster op het werk is normaal op vrijdag tot 13:00 en dat is heerlijk natuurlijk maar ik had een aantal interviews dus was uiteindelijk pas om 16:00 thuis. Ik ging in de avond langs de snackbar, op vrijdag is het bij ons thuis ‘haaldag’.

plog 3 (2)

Op zaterdag was het de gebruikelijke boodschappen doen. Ik haalde wel kaas op de markt maar geen bloemen deze week omdat de bloemen van vorige week er nog prima bij staan. Ik ging naar de nagelstudio en ging van links (met flink uitgroei) naar rechts.

plog 3 (3)   plog 3 (4)

Zoals je ziet zit de nagellak er na 3 weken nog perfect op. Ik laat ze wel dus ook weer korter maken en de uitgroei wordt opgevuld. Verder heb ik lekker in de tuin zitten lezen en in de avond maakte ik een pan (groenten) soep (met ballen).

plog 3 (6)     plog 3 (5)

Zondag waaide het behoorlijk hard, wel lekker want zo was het beter uit te houden met de hoge temperatuur. Ik ging toch even naar het dorp en liep over de rode loper haha, die ligt op het moment door het hele dorp omdat er een filmfestival gaande is. Ook was het Hilversum alive dit weekend en dan zijn er op diverse plekken muziek podia en heel veel optredens dus.

plog 3 (10)      plog 3 (9)

Ik ging even bij de BCC langs om bij wat laptops te kijken. Ik werk echt op een hele oude – denk zo’n 8 jaar oud zeker wel-  en hij heeft echt kuren. Ik blijf het kopen van een nieuwe maar steeds uitstellen maar ben bang dat hij er eerdaags echt de brui aan geeft dus dat wil ik voor zijn. Ik koop nog niets. Ook check ik nog even wat winkels voor een tweede bikini maar kan niet slagen, bleh!

plog 3 (11)

Wel neem ik een lekker gebakken visje mee bij de visboer en die peuzel ik thuis op (samen met Timo). Ik hang de hangmat op en ga nog even lekker met een boek buiten zitten. Er is nog soep van gisteren – kids zijn er beiden niet-  dus ik neem nog een bakkie als avond eten en eet daarbij een broodje. Lekker simpel toch gevuld.

Deed jij iets bijzonders het afgelopen weekend?

Annette

21 thoughts on “Plog

 1. Leuk jurkje en wat ben jij toch een bezige bij ! Niet alleen op je werk, maar ook in het weekend. Wij hebben ook heerlijk van het weer genoten in onze mooie tuin op de camping. Heerlijk een boek aan het lezen. Zondag nog een verjaardag van een kleinzoon met een BBQ.

  Geliked door 1 persoon

 2. Die jurk staat je echt top Anette! Dit weekend zijn wij met mijn schoonvader gaan wandelen in park Sonsbeek bij Arnhem en toen wij naar hem gingen hebben wij kibbeling meegenomen. Lekker!
  Zondag was het heerlijk in de tuin, En hebben wij wat op de BBQ gedaan.
  Binnenkort plaats ik een shoplog, met bikini’s, misschien vind je die wel leuk!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh lekker soep! En de ballen maken het altijd af vind ik. Wij eten eigenlijk niet zo gek veel soep, omdat andre er niet zo van houdt. Alhoewel ik stiekem eerder denk dat dat komt door de manier waarop ik soep maak haha;-) Een keukenprinses zal ik wel nooit worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s