Persoonlijke update

Een nieuwe job – en nu?

In de vorige persoonlijke updates heb je kunnen lezen dat ik 1 (klik hier) mijn baan kwijt raakte en 2 (klik hier) op zoek ging naar een nieuwe functie. Het is gelukt en 1 maart ben ik gestart bij het op 3e grootste beauty concern ter wereld. Dat dit consequenties heeft voor mijn blog vertel ik nu.

Het starten van een nieuwe job is altijd enorm intensief en vergt een berg energie, dat zul je wellicht zelf ook wel eens ervaren hebben of je kunnen indenken. Om die reden ga ik voorlopig terug naar 3 artikelen per week en vervalt het artikel op de zaterdag.

Persoonlijk (1)

De inhoud van mijn blog wilde ik nog wel  checken bij mijn nieuwe werkgever. Ze weten ervan want ik ging dit dus leuk als argument noemen tijdens de vele selectierondes die ik heb gehad hahaha. Steeds als ik dan weg ging bij het bedrijf dacht ik “waarom zeg ik dat toch steeds”? Ik wilde uiteraard graag geselecteerd worden op mijn capaciteiten als HRM’er en niet als blogger maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en bloggen is mijn passie en als je dan bij een bedrijf binnen stapt wat een soort walhalla is voor de beautyblogger, probeer je dan maar eens in te houden.

Afgelopen week heb ik dus een call gehad om dit te bespreken en helaas mag ik niet meer over beauty bloggen. Ik had het enerzijds wel een beetje zien aankomen maar dat het helemaal niet meer mocht dat had ik dan weer niet verwacht. Ik wist wel dat producten van bepaalde merken niet meer zouden kunnen. Maar om een zogeheten conflict of interest (belangenverstrengeling) te voorkomen is het hele onderwerp een no-go.

Persoonlijk (2)

Je zult dus vanaf nu geen beauty artikelen meer kunnen lezen op Ann Ages Gracefully en ga ik me meer richten op Lifestyle, boeken en mode. Want  ik heb een aardige wardrobe update moeten doen. Bij mijn vorige bedrijf was het natuurlijk dagelijks in spijkerbroek naar het werk en op de sneakers. Ook al is dit bedrijf ook nog steeds redelijk informeel is het wel allemaal wat meer business casual. Geen probleem want zo kon ik weer eens lekker los met shoppen. Schoenen zijn wel een dingetje want ik loop nooit op hakken (kan ik niet en last van rugklachten) en de witte sneakers kunnen natuurlijk nog prima bijvoorbeeld. Gaat goed komen. Ik hoop jullie in elk geval als lezers niet te verliezen.

Ik houd jullie op de hoogte van hoe ik reil en zeil en zal jullie af en toe blijven meenemen tijdens dit nieuwe avontuur. Wellicht dus wat vaker ook persoonlijke artikelen als jullie dat leuk vinden? Ik ga een nieuwe industrie leren kennen, nieuwe job, nieuwe collega’s dus er is vast genoeg te melden.

Wish me luck!

Annette

32 thoughts on “Persoonlijke update

 1. Voor jou heel leuk Gefeliciteerd! Maar ik ben wel wat verdrietig 😢. Vind jou een vd beste beauty bloggers, en eerlijk. Zal het missen maar ik blijf kijken op je site. Doe je nog wel DM shoplogs of ook niet meer? Succes!

  Geliked door 1 persoon

 2. Nogmaals gefeliciteerd! Super leuk om bij een groot beauty concern te werken, en ik voelde hem al aankomen dat je inderdaad niet meer over beauty kan bloggen.
  Maar over fashion, boeken en lifestyle vind ik net zo leuk om te lezen, veel plezier in je nieuwe job!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, wat fijn!
  Persoonlijk weet ik niet of ik intresse heb in een lifestyle blog, ik kwam natuurlijk bij jouw terecht voor beauty maar een kans ga ik het zeker wel geven.
  Iniedergeval wel heel fijn voor je dat je weer een nieuwe uitdaging heb gevonden qua werk 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe baan, ik wens je veel succes. Dat je nu niet meer mag bliggen over beauty is jammer, maar soms moet je dus compromise maken.
  Ik ben heel benieuwd naar je ” nieuwe” blogartikelen en zal je zeker blijven volgen, wannt je schrijft mooi. Veel succes en tot je volgende blogartikel. 🌹🌸⚘💋

  Geliked door 1 persoon

 5. Gefeli met je nieuwe job en ik vermoed dat ik wel weet waar je gaat werken en anders zie ik je switch op LinkedIn wel voorbijkomen. Wat een geweldige kans heb je gekregen en wat goed dat je het met beide handen aangrijpt. Jammer dat je niet meer over beauty mag bloggen, maar ik ken je ook wel goed genoeg om te weten dat je interesse heel breed is, dus dat komt vast wel goed!

  Geliked door 1 persoon

 6. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan 😉
  Ik had er al over nagedacht en dat is wel logisch.
  Maar er blijft zoveel moois over om ergens anders over te schrijven….

  Heel veel succes en veel geluk met je nieuwe baan Xoxo

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat ontzettend tof voor je! Zo heb je in je werk toch nog met beauty te maken 😉 Werk je toevallig in Amersfoort? Ik ben benieuwd bij welk concern je gaat werken 🙂 Eigenlijk vooral omdat ik me afvroeg of het mijn oud werkgever is haha. Ik stuur je anders wel even een prive berichtje!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Dubai | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s