New Look

Chiffon Blouse

Nog een aankoopje uit Dubai, jawel ik had jullie nog niet alles laten zien. Ik was daar eind februari (lees hier) en kocht toen deze leuke blouse bij New Look. Volgens mij zijn er in Nederland geen winkels van New Look? Ik zie wel dat het online wordt verkocht bij o.a. Zalando.

New Look rode chiffon blouse

Ik had deze blouse in eerste instantie terug gehangen in het rek. Ik zag hem, pakte hem, ben er de hele winkel mee doorgegaan maar toen het tijd was om af te rekenen besloot ik het toch maar niet te doen. Waarom? Ik draag eigenlijk nooit rood, ik houd er niet van maar iets in deze blouse trok me direct.

New Look rode chiffon blouse        New Look rode chiffon blouse

In de metro terug naar het hotel had ik natuurlijk al spijt haha dus later in de week ben ik alsnog de blouse gaan halen. Ik weet niet meer precies wat ik ervoor hebt betaald maar dacht zo’n EUR 28,-. Hij is dus van Chiffon en doorzichtig daarom heeft hij even in de kast gehangen omdat het nog te koud was om hem te dragen. Nu heb ik hem al een paar keer aangehad. Eronder draag ik wel een rood t-shirt of een wit shirt maar als het echt warm is volstaat een hemdje ook.

New Look blouse (5)     New Look blouse (4)

Ik heb de blouse op de foto’s op verschillende manieren gecombineerd, met mijn krijtstreep pak voor de ultieme office look, wat meer casual met een witte jeans of gewoon lekker op een spijkerbroek, hij laat zich makkelijk combineren.

New Look blouse (6)       New Look blouse (7)

De strik moet je in principe hoog dragen rond de keel maar dat vind ik niet fijn zitten dus ik knoop hem laag en dat gaat ook prima, je kunt hem ook nog iets meer strikken als een stropdas. Ik ben blij dat ik ben terug gegaan om de blouse te kopen en ga toch eens wat vaker bij rode kleding kijken. Het is ook echt een modekleur van nu en verandering van spijs doet eten toch?

Koop jij wel eens iets buiten je comfortzone qua kleding?

Annette

17 thoughts on “New Look

  1. Ow, deze blouse vind ik leuk! Mooie kleur ook! Ik heb ongeveer zoiets, maar dan in een groene kleur. Nog nooit gedragen, hij oogt door het groen ietwat ouwelijk eigenlijk. Maar ik moet hem natuurlijk ook goed zien te combineren en ik heb nog geen idee hoe.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een mooie kleur, deze zou ik zeker ook gaan passe, alleen hij is wel laag uitgesneden. Maar je combineert hem super. Ik hou wel van opvallende kleuren, draag ik het liefste.
    Ik weet zeker dat je de bloes mooi staat.👍

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s