Vakantie

Vakantieschema

Heerlijk, ik ga later deze week met vakantie en heb besloten om voor het eerst in 3 jaar ook mijn blog even wat rust te gunnen. Ik merkte de afgelopen weken dat ik steeds vermoeider werd en dus echt even op de rem moet. Ik had al wel vooruit gewerkt maar heb besloten tot het volgende schema:

Woensdag komt mijn opgemaakt video online zoals jullie elke maand gewend zijn. Op vrijdag heb ik dan een leuke win-aktie met een spetterend palette. So stay tuned. Het zaterdag artikel komt voor deze week te vervallen in verband met de vakantie.

Volgende week zullen er in plaats van 4 een keer 2 artikelen online komen (op woensdag en vrijdag). Daarna ben ik gewoon weer terug met 4 artikelen zoals jullie gewend zijn en met een leuke nieuwe rubriek op de zaterdagen. Niet zo schokkend dus allemaal maar het geeft mij wel dat beetje lucht waar ik aan toe ben.

Ik ga lekker genieten van mijn vakantie en zal jullie jaloersmakende beelden (hopelijk) laten zien via Instagram dus ga me daar ook zeker volgen als je dat nog niet doet. Dat kan via deze link.

Gaan jullie nog met vakantie?

Annette

Vakantie

20 thoughts on “Vakantie

 1. Een hele fijne vakantie, heb de vakantie er al op zitten zijn in juni naar de Adriatische kust in Italië geweest, kijk uit naar je foto’s, nogmaals heel veel plezier en lekker bijtanken

  Geliked door 1 persoon

 2. Alvast een hele fijne vakantie! Geniet er lekker van!
  Hier nog 2 weken vol aan de bak en dan ook lekker vakantie. Heb ik dan weer alle tijd om alle blogs te lezen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijne vakantie! Ik geniet gewoon mee! En goed besluit…
  Wij gaan weer niet, omdat de auto van de man ook aan vervanging toe was. En we hebben nieuwe stoelen gekocht. Ik ben echt een type dat vakantie laat schieten voor spullen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s