Haarserum

Shea Moisture

Onlangs werd ik benaderd door de webshop Supernaturals. Supernaturals.nl is zes jaar geleden opgericht en heeft een ruim assortiment met natuurlijke producten met een traditionele achtergrond.

Het is heel erg leuk om nieuwe producten te ontdekken en vooral als het van merken zijn die we niet elke dag tegenkomen. Het assortiment van Supernaturals  bestaat voornamelijk uit relatief onbekende producten uit verschillende landen, met een rijke culturele historie en interessante, werkzame eigenschappen.

Ik mocht een product uitkiezen en besloot voor een haarproduct te gaan. Jullie weten dat ik mijn haar regelmatig kleur om de grijze haren te verdoezelen en de conditie van mijn haar wordt daar niet beter van natuurlijk. Ik kreeg daarop dit haarserum toegestuurd met Manuka honing & Shea boter. Het is een serum dat gaat zorgen voor veerkracht en glans. Heel benieuwd want ik heb nog niet eerder een serum voor het haar geprobeerd. Voor mijn gezicht gebruik ik dagelijks een serum dus waarom niet voor mijn haar?

De productomschrijving is als volgt: Shea Moisture Manuka Honing & Mafura is een uitstekende haarbehandeling voor haar dat wat extra verzorging kan gebruiken (check!). De ingrediënten in dit haarserum beschermen je haar voor invloeden die je haar droog kunnen maken. Door natuurlijke oliën zoals shea butter, krijgt het haar zijn veerkracht terug. Een ideaal serum voor droog haar en voor haar dat veel te verduren heeft gehad!

Dat is klinkt dus alsof het speciaal voor mijn haar is gemaakt. Snel uitproberen dus maar. Je gebruikt het product door het VOOR het wassen in te masseren in je haar en op je hoofdhuid en laat het dan 5 minuten (of langer) inwerken. Daarna was je je haar zoals je normaal doet en kun je ook (als je dat gebruikt) je conditioner gebruiken.

Voor extra hydratatie en/of sealing: verdeel een paar druppens tussen je handen en breng aan op het haar waar nodig op handoekdroog of droog haar.

De krachtige Manuka honing houdt de vochtbalans van je haar langdurig op peil zonder te verzwaren. Mafura brengt essentiële vetzuren in je haar terug, die nodig zijn voor glans. Shea butter beschermt tegen invloeden van buitenaf en voedt je haar. Deze topingrediënten zijn niet alleen: onder meer kokosolie en jojoba maken dit haarserum compleet.

Ingrediënten: Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Coco-caprylate, Simmandia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut Oil), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Isopropyl Myristate, PG-3 Benzyl Ether Myristate, Denatured Alcohol, Fragrance ( Essential Oil Blend), Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Trichilia Emetica (Mafura) Seed Oil, Ficus Carica (Fig) Extract, Tocopherol, Honey

Ik was mijn haar 3x per week en heb dit product nu ruim 2 weken gebruikt. Het resultaat mag er wezen wat een heerlijkheid in een flesje dit. Mijn haar glanst als nooit tevoren is heerlijk zacht maar valt heel goed (het wordt dus niet slap) en de punten zien er heel goed uit. Ook mijn dochter is fan, zij heeft een volle bos haar maar stijlt het bijna dagelijks dus ook haar haar kon wel een beetje liefde gebruiken. Voor ons een blijvertje dit serum.

Het flesje kost EUR 22,95 en kun je hier bestellen. Aanrader als je net als ik niet al te lief bent voor je haar 🙂

Gebruik jij wel eens een serum voor je haar?

Annette

Ik ontving dit product ter review (disclaimer)

18 thoughts on “Haarserum

 1. Wat een fijne review. Dit zou zeker wel iets voor mij zijn, aangezien ik om de dag mijn haren was en stijl. Daarbij blondeer ik het telkens met highlights (sleeeecht) dus een goede verzorging is ook voor mij belangrijk

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh wauw klinkt heel goed! ik ga de shop even opslaan, mijn haar kan wel een boost gebruiken ondanks dat ik niet meer met chemische haarkleuringen mijn haar verf 🙂

  Like

 3. Heerlijk zacht en je haar wordt ook niet slap, dat klink al goed. Leuk dat je dochter fan hiervan is. Ik ga binnenkort ook producten van supernaturals reviewen. Door je review word ik nog meer nieuwsgieriger.

  Like

 4. Wat een lekker spulletje! Zo heerlijk als je iets ontdekt dat gelijk aanslaat. Ik gebruik nu L’ANZA, maar als het op is houd ik jouw serum in gedachten!

  Like

 5. Pingback: Rene Furterer | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s