Stationary

Dubai Notebooks

Ik ben er dol op. Opschrijfboekjes in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Ik weet dat er met mij een hoop mede liefhebbers zijn en dus laat ik je zien welke twee notebooks ik kocht in Dubai.

Typo notebooks

Ik was het niet echt van plan om in Dubai twee notebooks te kopen maar ik kwam in de diverse malls die ik bezocht het winkeltje Typo tegen en ja toen was ik al snel om. Typo is een klein winkeltje met allerhande notitieboeken, pennen, tassen (maar dan echt voor kantoor zeg maar) en andere hebbedingetjes om je leven een stukje leuker te maken 🙂 .

Notebook; spiraal; typo

Deze notebooks waren in de aanbieding en waren twee voor AED 34,- wat omgerekend zo’n EUR 8,50 is. Dat vind ik een heel mooi prijsje voor twee stevige schriften. Het formaat is A5. Ik wil altijd A5 formaat omdat ik dat zelf het lekkerst vind werken. Je hebt genoeg ruimte om te schrijven maar het formaat is handzaam om mee te nemen. Ook kies ik eigenlijk altijd voor een ringband omdat je dan het schrift helemaal kunt omklappen.

Dubai notitieboeken (8)   notitieboek

 

De schriften hebben een mooie stevige kartonnen kaft. Ik koos voor een exemplaar met een wereldkaart voorop en de andere is is blauw met een gouden detail heel subtiel maar toch geeft het net wat kleur aan een saaie dag. Binnenin zitten er op 3 plaatsen een kartonnen enveloppe noem ik het maar even waar je eventueel losse papieren in kunt doen. Ook dit vind ik handig want je kunt zo bijvoorbeeld de notulen van een vergadering uitgeprint meenemen of andere kleine aantekeningen in bewaren. Heel handig en dit heb ik nog niet eerder bij notebooks gezien.  Wel dat het soms aan het begin of einde van een schrift zit maar niet ‘tussendoor’.

Dubai notitieboeken (3)   Dubai notitieboeken (6)

Je snapt het ik ben blij met deze aankoopjes. Het liefst had ik er nog twee meegenomen want ze hadden een hoop verschillende maar ja, dat doe ik dan maar een volgende keer hahaha. Er moest tenslotte nog (veel) meer gekocht worden.

Wat vind jij van deze notebooks en ben jij ook dol op dit soort schrijfwaren?

Annette

16 thoughts on “Stationary

 1. Wat een mooie boekjes, echt handig met die envelopjes👍. Ja met ringband is veel fijner. Je zegt ; ze hadde nog veel mooie, dus weer een reden om terug te gaan 😂🤣
  Gebruik za maar fijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Die met de wereldkaart vind ik heel mooi. Ik hou ook van notitieboekjes en heb er diverse liggen maar gebruik ze nooit. Een raar soort zuinigheid. Omdat ik vaak snel iets krabbel gebruik ik altijd die goedkope blocnotes van de Action. In zo een schriftje wil ik altijd alles heel netjes noteren 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Ik had me ook voorgenomen om er netjes in te schrijven maar ben net in mijn nieuwe job en kladder er al lustig op los hahaha even snel wat akties noteren, post-it je erbij, krabbeltje links en rechts en tsja, niet meer zo netjes dus maar wel in gebruik!

   Like

 3. Ik gebruik oud papier! Hahaha… nee serieus, hoe graag ik vroeger alles deed bijhouden, hoe meer het mij nu tegenstaat. Sinds ik thuis ben komen te zitten lijkt al mijn grafische creativiteit ook te zijn begraven.
  Die met de wereldkaart is wel heel mooi by the way!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s