Sample Saturday

RoC Enydrial bodylotion

Deze week weer een sample die ik tijdens mijn vakantie in Praag (lees hier het verslag) heb opgemaakt. Het is er een voor de zeer droge huid en wel van het merk RoC. Ik heb al eerder producten van RoC op mijn blog geplaatst, lees bijvoorbeeld hier (klik-klik)

RoC Enydrial bodylotion

Wat voor product is het?

RoC Enydrial Extra-Emollient Body Balm Very Dry Skin wordt speciaal aanbevolen voor de zeer droge, geïrriteerde huid met neiging tot atopie (eczeem). Bevat de essentiële vetzuren Omega 3 (alpha linoleenzuur) en Omega 6 (gamma-linoleenzuur) om de beschadigde huid-barrière te herstellen. Plantaardige oliën geven de emulsie verzachtende eigenschappen en verminderen tevens de droogheid van de huid. Zonder conserveermiddelen en de actieve werkstoffen Allantoïne, Bisabolol en Panthenol zorgen voor een kalmerende werking.

– Hij vermindert onmiddellijk een oncomfortabel gevoel als gevolg van irritatie,

– Hij zorgt voor een diepgaande hydratatie van de huid,

– Hij helpt de gebrekkige huidbarrière te herstellen zodat deze weer haar beschermende rol kan vervullen tegen uitdroging en schadelijke effecten van buitenaf.

Deze verzorging is ook afgestemd op de baby- en kinderhuid.

Ik heb geen zeer droge huid maar werd wel heel blij van deze tube.

RoC enydrial bodylotion

Welk merk betreft het?

RoC dus. Ik ken RoC vooral van hun huidverzorging maar tegenwoordig bieden ze ook beauty. Mooie producten vaak wel en prima te betalen. Verkrijgbaar bij de apotheek of bijvoorbeeld bij de Etos.

Wat is de eerste indruk?

Heerlijk, ik kan niet anders zeggen. Met dit tubetje kon ik mijn hele lijf insmeren. Na de sample die ik eerder gebruikte in die week van Sisley (klik hier voor de review) vind ik deze echt veel fijner. De substantie trekt heel snel in en je huid voelt direct heerlijk zacht en soepel aan. Ik heb dit product s’avonds na het douchen aangebracht en de volgende ochtend had ik nog steeds een heerlijk zachte huid.

RoC enydrial bodylotion

Kopen of niet kopen?

Jazeker, kopen maar. Heerlijk en zoals ik al aangaf echt langdurig lekker velletje :). Ik vind dit absoluut een aanrader en verkies deze bodylotion duidelijk boven die van Sisley. Ik zie online wat verschillende prijzen maar ik vermoed dat dit product te koop is tussen de EUR 10,- en EUR 15,-. Prima prijs voor dit artikel en mocht je dus inderdaad een hele droge huid hebben met neiging naar eczeem? Probeer eens zou ik zeggen.

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

 1. Zo een goede tip om deze crenpme aan te schaffen voor de kurkdroge huid!
  Fijne review.
  Ik zie dit merk huidverzorgingsproducten in de winkel maar heb het nooit gekocht.
  Maar daar zal binnenkort verandering in komen….

  Fijne dag 😃

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb dit vanochtend snel snel gelezen en heb het vanmiddag gelijk meegenomen. Ik kan wel wat zachtheid gebruiken in verband met die bult aan hormonenzalf waarmee ik mijn huid elke dag insmeer. Ben heel benieuwd Annette!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s