Plog

Plog #51

De nieuwe week is begonnen dus laat ik je zoals elke week even zien wat ik vorige week allemaal uit heb gespookt. Op het werk was het redelijk rustig – een paar dingen die goed de aandacht nodig hadden maar ik merk wel dat de vakantietijd eraan zit te komen en is het dus wat minder druk. Ook wel even lekker toch?!

Hello Fresh

Gegeten

De Hello Fresh box kwam weer met 3 gerechten. We begonnen op maandag met de wokschotel met vegetarische kip. Isabelle en ik vonden het prima, Timo vond het ‘smerig’;) en Skoet die meende kip te ruiken was teleurgesteld en liet zich niet verwurmen om even te proeven haha. Op dinsdag werd de kipshoarma met couscous gemaakt die viel bij iedereen in de smaak en op woensdag maakte ik de gevulde paprika met chili con carne – ook weer dik in orde.

Gekocht

Afgelopen zondag had ik bij de Nikkie winkel in Batavia twee items gekocht. Deze leuke broek – in rood – normaal niet mijn kleur maar ik vond hem helemaal leuk, hij is van een heerlijke dunne stof, kreukelt niet en zit heerlijk. Het Mickey shirt had ik al maar is ook van Nikkie. Ook kocht ik deze witte trui, en met een applaus van mijn collega dat hij aan het einde van de dag nog stees vlekvrij was haha dat lukt mij inderdaad niet vaak met iets wits.

Gevierd

Het leven – ja beetje vieren moet, vriendin had goed nieuws gekregen dus ik trok mijn Breast cancer awareness tshirt aan voor support en we zijn lekker een hapje gaan eten op vrijdagavond. Leuk einde van de week. Ik werd nog even een belabberde ‘influencer’ genoemd want ik vergat bijna steeds foto’s van het eten te maken haha – ja van eten foto’s maken lukt me zelden ben gelijk van het aanvallen 😉

Plog 51 (10)

Bloemen

Uiteraard werden er op de markt even bloemen gehaald. Ik kocht mooie rozen en kreeg de zalmkleurige er gratis bij – die waren al wat verder open dus denk dat ze anders niet meer verkocht konden worden. Hoppa 4 bossen rozen voor 6 euro dus zit er weer gekleurd bij de hele week.

Pixi skintreats Rose Tonic Vitamin-C tonic

Tonic

Vrijdag komt er een artikel online over de toners van Pixi. Ik ben fan en kocht opnieuw twee flessen – deze keer de grote uitvoeringen ( Isabelle gebruikt ze ook en anders zijn ze weer zo snel leeg). De Rose tonic heb ik al een paar keer gekocht en de Vitamine C is nieuw.

Gebroken meisjes - Simone St. James

Gelezen

Gebroken meisjes – Simone St. James

Dit boek las ik een tijdje geleden al maar wilde ik nog graag onder jullie aandacht brengen. Echt een spannend verhaal dat denk ik veel lezers zal aanspreken. Echt lekker om deze zomer op je leeslijst te zetten. Er staat dat het je slapeloze nachten zal bezorgen, dat is meer omdat je door wilt lezen als dat het ‘eng’ is, vooral goed geschreven en heeeeuuuul spannend.

Gebroken meisjes van Simone St. James is een huiveringwekkend verhaal over moord, wraak en duistere krachten in een internaat in de jaren vijftig. Gegarandeerd spannend van begin tot eind. Waarschuwing: dit zal je slapeloze nachten bezorgen…

Vermont, 1950. Voor ongewenste meisjes en meisjes die niet in de pas lopen is er het internaat Idlewild Hall. Vier meisjes sluiten er vriendschap, fluisteren elkaar ’s nachts geheimen in en horen geruchten dat het er spookt. Totdat een van hen verdwijnt.

2014. Journalist Fiona Sheridan kan maar niet in het reine komen met de moord op haar zus, twintig jaar geleden nabij Idlewild Hall. Hoewel de moordenaar is opgepakt, gelooft Fiona niet dat de zaak echt is opgelost. Dan hoort ze dat iemand het inmiddels vervallen Idlewild Hall heeft gekocht en het wil restaureren. Tijdens de werkzaamheden wordt een lugubere vondst gedaan en Fiona ontdekt dat sommige geheimen wellicht beter verborgen hadden kunnen blijven…

Het boek is er in paperback versie -> Klik hier

als ebook -> Klik hier

of als luisterboek -> Klik hier

Hoe was jouw week?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

10 thoughts on “Plog

 1. Nog steeds vloerbedekking perikelen bij mijn moeder….waardeloos gelegd en zeer onbeschofte stoffeerder. Vandaag lekker vrij maar moet eens aandacht aan het huishouden besteden….alles een beetje verwaarloosd. Gelukkig is het niet zo warm. Lekker eten weer van Hello Fresh. Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk het afgelopen weekje en de temperatuur ook prima. Maandag de caravan schoongemaakt, want had daar ook geen zin in met het warme weer en leefde grotendeels buiten. Dinsdag een fietsroute over de Betuwe. Woensdag naar onze oudste kleinzoon naar zijn diploma uitreiking. Daarna thuis voetballen gekeken. Donderdag naar de kapper en daarna weer hoppa naar de caravan. Zaterdag met je ouders naar de kofferbak markt in Apeldoorn en dat vind ik verschrikkelijk, maar je moet geven en nemen. Zatermiddag naar de wijnproeverij op de camping en heel veel gelachen, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Zaterdagavond naar de bingo en het was bingo, had de spaarpotronde. Zondag met je ouders en Fa. Fung onder het genot van een hapje en een drankje de finale van het dames voetbal gekeken. Pfffff……ben je gepensioneerd, maar alleen maar leuke dingen hoor.
  Wat een verhaal en ik dacht zal ook eens uitgebreid iets schrijven, want dat doe jij trouw elke week en leuk om te lezen hoor. Toppie 👍😘

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke broek!! Heerlijk om te dragen! Ik ben benieuwd naar Pixi. Ik ben zelf overgestapt van La Roche Posay naar Clarins, omdat de laatste mijn huid toch voelbaar meer voedt. Maar het is een prijzig merk, dus hou oren en ogen open voor andere merken.
  Het leven moet je idd vieren!!!! Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 4. Die broek is leuk en zo te zien zit hij heel lekker 😉
  Spannend boek, ik baal wel dat ik via de bieb niet alle e-books kan lenen. Ik heb vaker een tip van jou geprobeerd maar dan “hebben” ze hem niet.
  En super voor je vriendin, dat is zeker goed nieuws!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s