Sample Saturday

Sisley bodylotion

Op stedentrip naar Praag nam ik uiteraard ook de nodige samples mee. Het is bij uitstek een goed moment op wat samples op te gebruiken. De duurste sample die ik meenam is de bodylotion van Sisley. Geld waard of beter in het schap laten staan?

Sisley Body cream

 • Wat voor product is het?

Een bodylotion voor de droge tot zeer droge huid. Dit vind ik online over het product:

Confort Extrême Body Cream is speciaal ontwikkeld als intense, langdurige voeding voor de meest vocht- en vetarme huidtypes. Deze rijke, romige huidverzorging biedt onmiddellijk comfort. De huid is gevoed en gehydrateerd en voelt soepel en zacht aan.

 • Welk merk betreft het?

Sisley

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.

Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden

Sisley bodylotion

 • Wat is de eerste indruk

De geur valt me als eerste op. Die is vrij ‘natuurlijk’. Ik weet niet waarom maar ik had een totaal andere geur verwacht. De geur is lekker – fris – maar ik associeer hem eigenlijk niet met luxe. Op de een of andere manier komt de geur me ook bekend voor maar ik weet niet goed waarvan. Weet zeker dat ik hem eerder bij een ander product heb geroken. Hij smeert heerlijk en trekt inderdaad snel in. Mijn lijf en vooral mijn benen voelen heerlijk soepel aan, ook de volgende dag voelt de huid nog verzorgd.

Sisley bodylotion

 • Kopen of niet kopen?

Gezien de prijs van rond de EUR 85,- zeg ik nee dan koop ik liever de bodylotion van La Mer die ruikt echt goddelijk en voor een tientje meer zou ik die dan kopen. Maar wow 85 euries voor een bodylotion die je toch vrij snel wegsmeert? Ik vind het nogal niet wat. Voor mij dus geen buy. Maar dat een droge huid hier wel bij kan varen geloof ik direct. Voor de luxepoezen onder ons, kan het zeker een fijn product zijn.

Annette

13 thoughts on “Sample Saturday

 1. Ik heb deze ook nog als sample liggen, want die wilde ik voor speciaal gebruiken. Nu ik jouw review heb gelezen weet ik dat ik hem ook gewoon maandagochtend op kan smeren. Jammer dat hij niet de luxe geeft die je voor 85 euro – mijn hemel – zeker wel mag verwachten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk deze Sample Saturday! Bij mij slingeren de samples altijd overal rond zonder dat ik ze gebruik. Ik ben dan ook nogal merkvast 😉 Ik vind Sisley een mooi merk maar echt té duur. Voor mij dus ook geen bodylotion van dit merk. Ik houd overigens meer van een fijne olie. Ik kijk naar de volgende Sample Saturday uit!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s