Nivea

Micellar shampoo

Zoals jullie weten ben ik altijd te porren voor het uitproberen van een nieuw product. Heerlijk dat ik dan ook de twee nieuwe Nivea Micellar shampoos kreeg toegestuurd om te proberen. Ik ben grootverbruiker van Micellar water (link naar Garnier)  voor het gezicht en heb er al heel wat gereviewd op mijn blog, bijvoorbeeld een deze 4 (klik hier).

Nivea micellar shampoo

Maar nu is er dan ook de micellar shampoo. Is het wat of beter skippen? Ik ging aan de slag met de flessen en je weten of ik ze met een gerust hart kan aanbevelen of niet.

Nivea introduceert twee nieuwe haarverzorgingsproducten met de innovatieve micellair-technologie: Nivea Purifying Micellar Shampoo en Nivea Comforting Micellar Shampoo. De shampoos zorgen, dankzij de unieke werking van micellen voor een optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. De formule is zo mild dat je het elke dag kunt gebruiken. Het resultaat: luchtig haar en een gezonde hoofdhuid.

Micellen zijn microscopisch kleine oliemoleculen, ingekapseld in water, die een magnetische werking als eigenschap hebben. De micellen omsluiten vuildeeltjes en overtollig talg, waardoor restjes vuil grondig maar mild worden verwijderd tijdens het spoelen van het haar.

Nivea Micelar shampoo

Er zijn twee varianten van de shampoo een groene en een roze.

Nivea Purifying Micellar Shampoo, met verfrissend citroenmelisse-extract, is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar. De formule reinigt effectief en biedt langdurige frisheid van haar en hoofdhuid. Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid.

Nivea Comforting Micellar Shampoo, met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De formule reinigt mild zonder de hoofdhuid te irriteren en versterkt het haar voor verbeterde elasticiteit. Voor zacht, sterk haar en een beschermde hoofdhuid.

Nivea Purifyin micellar shampoo    Nivea Comforting Micellar shampoo

Het is een feestje om met deze flessen onder de douche te staan. De geur is zalig en met name de roze variant met waterlelie is helemaal mijn ding. Ook omdat ik een gevoelige hoofdhuid heb en ik krijg dus geen jeuk van deze shampoo ondanks dat er toch SLES in zit.

Op zich vind ik dit wel jammer wat dat is wel een ingrediënt dat irritatie kan veroorzaken. Hij doet het niet maar ik had het liever niet gezien in een shampoo die aanbevolen wordt voor de gevoelige huid. Hij schuimt licht en maakt mijn haar superzacht (geen conditioner nodig). Mijn haar valt heel lekker als het droog is en is ook ‘lekker luchtig’.

De flessen zijn riant te noemen met een inhoud van 400ml en kosten EUR 5,- per stuk. Vaak is Nivea wel in de aanbieding dus mocht je deze in de winkel tegenkomen zeker het proberen waard.

Annette

*ik ontving deze producten ter review*

14 thoughts on “Nivea

  1. Lijkt me een fijn product, maar ben een beetje huiverig voor n vreemd product, want ik blijf meestal bij de zelfde producten voor huid en haar. Voor je t weet jeukt deze of jan ik m niet verdragen. Maar wil m toch wel eens proberen.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik wissel vrij veel van shampoo juist om te voorkomen dat ze gaan irriteren. Bij mij is het vaak zo als ik een shampoo langere tijd gebruik dat ik er dan irritatie van krijg terwijl als ik het afwissel ik er minder last van blijk te hebben.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s